Головна Суспільство ПолMALL — зручний вибір ідеального підлогового покриття

ПолMALL — зручний вибір ідеального підлогового покриття

Обрати покриття для підлоги, яке б відповідало вашим вимогам, було якісним та безпечним, досить непросто. Однак, у магазині «ПолMALL» ви завжди знайдете ідеальний варіант покриття для житлового, офісного чи промислового приміщення. Тут на вас чекає дуже розмаїтий асортимент м’якого ковроліну, практичного лінолеуму, представлені в широкій колірній палітрі. 

Чому варто обирати саме ПолMALL?

Найперше, на чому варто наголосити — всі покриття, доступні в каталозі магазину, відрізняються високою якістю. Незалежно від того, в якій ціновій категорії ви оберете покриття, можете бути впевнені в тому, що воно прослужить вам довго. 

Серед інших причин обирати підлогове покриття у магазині «ПолMALL» можна назвати: 

  • Допомога консультантів у підборі потрібного вам покриття, з урахуванням особливостей приміщення, ваших вимог до дизайну. 
  • Різноманіття візерунків, кольорів та форматів покриття – на будь-який смак та для приміщень будь-якої геометрії.
  • Доступні ціни, регулярні акції та знижки для постійних клієнтів. 
  • Можливість підібрати покриття в індивідуальному розмірі. Вам достатньо просто назвати площу приміщення, щоби працівники магазину нарізали покриття точно під ці параметри. 
  • М’які покриття, такі як рулонний ковролін, після нарізки в розміри обробляються на оверлоку. Це допомагає уникнути пошкодження країв ковроліну. 

Головна мета магазину — надати клієнтам сервіс найвищого рівня, виконати найбільш вимогливі запити. 

М’які покриття для домашнього затишку чи практичний лінолеум для офісних приміщень 

В магазині ПолMALL ви завжди можете очікувати на індивідуальний підхід при підборі покриття, котре потрібне саме вам, адже менеджери магазину з задоволенням підберуть красиві та практичні покриття для різних приміщень.

Найпоширенішим покриттям для створення домашньої атмосфери є ковролін – це покриття випускається в рулонах, різної ширини. Це дозволяє підібрати ковролін для помешкання будь-якої площі. 

Ковролін відрізняється не лише візерунками та колірним оформленням, але й висотою ворсу. Для вітальні, коридору слід обирати покриття з коротким та ворсом середньої висоти. У спальні чи дитячій кімнаті чудовим вибором будуть види ковроліну з довгим і пухнастим ворсом. Ходити по такому покриттю босоніж, лежати на ньому — дуже комфортно та приємно.

Ковролін комерційного типу відрізняється збільшеною товщиною основи та зносостійким ворсом, тому його можна укладати в офісних приміщеннях.

Практичний, витривалий та стійкий до вологи – лінолеум. Саме це покриття укладають в коридорах, приміщеннях з підвищеною вологістю. Комерційний лінолеум, класу 32, також підходить для офісів, торгівельних центрів, виробничих майданчиків.

Створити презентабельний інтер’єр допоможе вінілова плитка — це покриття поєднує переваги лінолеуму та ламінату. Окрім стильного та багатого вигляду, вінілова плитка відрізняється зручністю укладання, довговічністю та стійкістю до води, механічних пошкоджень.