Головна Суспільство Переваги видалення вм’ятин по технології PDR

Переваги видалення вм’ятин по технології PDR

Потрапили в невелику ДТП, або стали жертвою невмілого паркування сусідів? Тоді ваш автомобіль може відбутися “безболісним” ремонтом за допомогою технології PDR (Paintless Dent Repair) – це технологія ремонту без фарбування пошкоджень кузова авто, при якій повністю зберігається первинне лако-фарбове покриття.

В 60-ті роки появилися фахівці, які ліквідують незначні пошкодження шляхом застосування спеціального інструменту, і головним місцем їх роботи, як це не здасться дивним, були автомобільні заводи. Основним завданням цих майстрів було усунення дрібних дефектів на кузовах автомобілів, що зійшли з конвеєра. Вм’ятини від інструменту або від робітника який не втому місці сперся ліктями на автомобіль – це в умовах великого виробництва не рідкість донині. В результаті машина втрачає товарний вигляд. В фарбувальну камеру автомобіль знову не помістиш, повністю зібраним, а розбирати авто, було не рентабельно.

Нині ця технологія є дуже ефектиною для видалння невеликих вмятин. Однак цю справу, як і всі що стосують якісного ремонту слід довірити професіоналам з “СТО Бульдог”.

Переваги видалення вм’ятин по технології PDR

  • Технологія Painless Dent Repair https://bulldog-service.com.ua/kuzovnoy-remont/udalenie-vmyatin-bez-pokraski не руйнує оксидну плівку металевих частин кузова, захищаючи його від корозії, що особливо актуально для прихованих порожнин.
  • Істотна економія на фарбування, з огляду на забезпечення схоронності заводської фарбування, що дає можливість в перспективі продати авто набагато дорожче.
  • Технологія PDR – це оперативність при Видалення вм’ятин, так як навіть на складну процедуру йде від 1 до 4 годин.
  • Невелика вартість самого ремонту.

Коли неможливий ремонт за допомогою технології PDR?

На жаль не всі пошкодження кузова автомобіля можна ремонтувати за допомогою технології витягування вм’ятин без фарбування.

  • пошкодження, розташовані на кромці капота, багажника і дверей автомобіля;
  • пошкодження з гострими заломами біля автомобільних порогів і стійок даху;
  • пошкодження, що призвели до перекосу кузова, а також виникли внаслідок непрямих ударів;
  • пошкодження авто, вік яких складає більше 15 років;
  • крім того, не бажано застосування технології PDR видалення вм’ятин, якщо раніше вже на місці пошкодження проводився традиційний фарбувальний ремонт з використанням шпаклівки.

Як відбувається витягування вм’ятин?

Витягування вм’ятин відбувається з огляду місця пошкодження. Майстер визначає як має подіяти на погнутий метал щоб відновити форму металу в місці пошкодження. Дрібні дефекти можуть бути виправлені за кілька хвилин, більш складні, впродовж кількох годин.

Видалення вм’ятин без фарбування не рідко потребує доступу до внутрішнього боку металу, тому під час ремонту знімають двері, ходові вогні.

Будь який влив на метал і лако-фарбове покриття автомобіля залишає мікротріщини на ділянках які рихтували, тому останнім, завершальним етапом безфарбувального ремонту кузова є полірування автомобіля.

За допомогою спеціального електроінструмента на СТО Бульдог після ремонту кузов автомобіля полірують до блиску забираючи усі мікроцарапини та мікротріщини.