Головна Суспільство Онлайн замовлення квітів і подарунків в Тернополі

Онлайн замовлення квітів і подарунків в Тернополі

Якщо з яких-небудь причин наразі ви не можете особисто привітати дорогу людину зі святом (наприклад, живете в іншому місті або країні), не варто впадати у відчай. Національна служба доставки квітів і подарунків flowers.ua/ternopol рада вам допомогти. Онлайн замовлення та адресна доставка квітів в Тернополі від Flowers.ua – це прекрасна можливість зробити приємний подарунок рідним людям, витративши на це мінімум часу та зусиль.

Кращі букети з найсвіжіших квітів

Головною перевагою нашої компанії є той факт, що ми не формуємо букети і квіткові композиції заздалегідь. Кожне ваше замовлення збирається лише в день доставки. Це означає, що, якщо ви зробите замовлення вранці, вже через кілька годин воно буде відправлено до одержувача. Готові композиції флористи зберігають у спеціальних холодильних камерах, поки за ними не заїдуть кур’єри. Саме завдяки даній схемі роботи букет від Flowers.ua ще довго буде радувати своєю красою та свіжістю адресата.

Приймаємо замовлення цілодобово

Якщо ви в останній момент згадали, що завтра відбудеться важливий захід, а подарунка у вас все ще немає, – не біда. На нашому сайті можна робити оформлення замовлень цілодобово: менеджери колл-центру Flowers.ua завжди онлайн, працюють навіть у вихідні та святкові дні. Якщо у вас виникнуть будь-які питання щодо вашого замовлення, ви також зможете отримати всі необхідні відповіді 24/7.

Вартість, доступна кожному

Ми раді запропонувати своїм клієнтам не тільки першосортні та найсвіжіші квіти в широкому асортименті, цікаві подарунки, солодощі та великі подарункові кошики, а й висококласний сервіс по доступним цінам. Ми впевнені, що на нашому сайті кожен зможе знайти щось гідне та відповідне своєму смаку і достатку. До того ж наші ціни на букети в Тернополі стабільно тримаються на одному рівні, не дивлячись на кризу, карантин та інші обставини. Більш того, ми не просто утримуємо вартість, але й регулярно проводимо акції до свят, робимо цікаві пропозиції, поповнюємо каталог новинками, які реалізуємо з приємними знижками. Наші акційні букети виглядають не гірше, ніж VIP позиції, а коштують навіть дешевше, ніж букети в квіткових кіосках. Ми бажаємо, щоб якомога більше відвідувачів нашого сайту в майбутньому перейшли у статус постійних клієнтів і рекомендували нас друзям і близьким. Підписуйтесь на наші сторінки в  Instagram і Facebook, щоб завжди бути в курсі новин.

Великий вибір способів оплати

Оплатити доставку квітів по Тернополю ви можете будь-яким зручним для вас способом: переказом коштів на банківську карту або через платіжні системи Paypal, Apple Pay, American Express та ін. Компанія Flowers.ua піклується про те, щоб наш сервіс був комфортним і доступним для кожного. Поспішаємо нагадати, що вже після першого замовлення, на наступне ви автоматично отримуєте знижку. Отже, якщо ви шукайте найкращі квіти з доставкою в Тернополі, ласкаво просимо до нас.