Головна Суспільство Огляд сайту “Паріматч” Україна

Огляд сайту “Паріматч” Україна

У людей, які вперше зіштовхуються зі світом спортивних ставок, одним із перших постає питання: «Скільки на ставах на спортивні події може виграти звичайна людина?» Зрозуміло, є і ризики, але це невід’ємна частина будь-яких фінансових операцій. Грати в букмекерській конторі допускається виключно на гроші, які ви можете собі дозволити витратити, не ризикуючи своїм добробутом.

“Паріматч” пропонує ставки на два десятки видів спорту. Вибір досить великий, на топову подію у футболі, до прикладу матч Милан – Ювентус дається понад 400 позицій. Широкий вибір комбінованих ставок (наприклад, перемога однієї з команд всуху). Багатий вибір результатів на тотали та голи, ставки на статистику картки, кутові, фоли, офсайди і таке інше.

На сайті представлений кіберспорт (Counter-Strike, Dota 2, LOL, Overwatch та Call of Duty), а також кіберфутбол.

Середня величина різниці при ставці на початок події 7%.

Лайв

Широта лінії та розпис «Паріматч» у лайві вищий за середній. Розпис на малопопулярний футбольний матч у ході події може досягати 40 варіантів ставок.

Середня величина різниці у режимі реального часу (ставки по ходу матчу) 7,5%.

Розрахунок ставок здійснюється впродовж кількох секунд.


Спеціальні функції


Послуга CashOut дозволяє клієнту запросити достроковий розрахунок перед матчем або лайв-ставки. Рішення задоволення запиту приймає БК. У разі позитивного рішення кошти одночасно зараховуються на рахунок. Сума, яку отримує клієнт за ставкою, залежить від коефіцієнта на момент оформлення ставки та від поточного коефіцієнта на той самий результат.

Мінімальна сума VIP-ставки становить 2700 гривень. Актуально лише для передчматчових ставок, що оформлюються більш ніж за 15 хвилин до початку події. Рішення про задоволення запиту приймає БК, причому ставка може бути прийнята або відхилена тільки повністю. Максимальна виплата за VIP-ставкою 27 млн. грн.

Послуга «Замовлення коефіцієнта» дозволяє запропонувати букмекеру укладання пари за коефіцієнтом вищим, ніж дається в лінії. Актуально для ставок у сумі більшій ніж 27000 або вище. Рішення задоволення запиту приймає БК. Мінімальна та максимальна ставки

Мінімальна ставка на будь-яку подію 7 гривень. Максимальна визначається букмекерською конторою на кожну подію.

У клієнтів є можливість користуватися мобільною версією сайту. У «Паріматч» є додатки для iOS та Android із функціоналом який відповідає основній версії сайту.