Головна Суспільство Огляд батареї EcoFlow: ідеальна потужність для резервного живлення дому

Огляд батареї EcoFlow: ідеальна потужність для резервного живлення дому

EcoFlow — це цікава компанія, яка створює привабливу екосистему портативних рішень для живлення, робочих місць або місць проживання людей.

Його прості у використанні продукти також можуть стати вашим страховим полісом на випадок відключення світла, якщо це стосується вашого дому чи роботи.

Ми вирішили зупинитись на моделі Delta Pro, його величезна ємність, висока потужність змінного струму, портативність, інтелектуальний додаток і широкий вибір портів і варіантів заряджання дозволяють людям використовувати як аварійне резервне живлення для всього у вашому домі. Такий тип свободи, вільний від хвилювань про те, як ви будете підтримувати всі свої пристрої для роботи та ігор, може справді звільнити.

станції Ecoflow Delta Pro оснащено літій-залізо-фосфатною (LFP або LiFePO4) батареєю нового покоління, яка має ряд переваг перед типовими літій-іонними батареями. Серед них швидший час заряджання, довший термін служби, менша вага та підвищена безпека.

Ecoflow каже, що час заряджання Delta Pro 1,8 години є «найшвидшим у світі». Цей вражаючий показник досягається завдяки поєднанню кількох методів заряджання для максимальної споживаної потужності 6500 Вт. Delta Pro можна заряджати шістьма різними способами.

Delta Pro отримав свою назву завдяки широкому вибору входів і виходів.

Домашнє резервне живлення:

Холодильник 120 Вт на 24 години

50-дюймовий телевізор 110 Вт на 27 годин

Електрична духовка 1650 Вт протягом 2 годин

Циркулярна пила 1400 Вт протягом 2,3 години

Дриль 1080 Вт протягом 3 годин

Delta Pro оснащена великим РК-дисплеєм, який повідомляє, які порти активні та скільки ват вони споживають. В іншому випадку EcoFlow продасть вам спеціальну панель дисплея, яку ви можете встановити на стіну або просто використовувати програми для iOS та Android. Програми підключаються через Bluetooth або Wi-Fi.

Сама батарея не є водонепроникною (ви можете купити водонепроникну кришку), але вона все одно дуже міцна.

Швидкі зарядні входи Delta Pro створюють багато тепла, що означає, що його вентилятори можуть бути досить гучними. На щастя, на задній частині Delta Pro є кнопка, яка може зменшити шум вентилятора, але це також сповільнює швидкість заряджання. Ви також можете зменшити швидкість заряджання в додатку, встановивши для неї будь-яку бажану потужність.

Неначе шести методів заряджання недостатньо, EcoFlow має рішення для вітру, яке «скоро з’явиться» для Delta Pro. Це може стати порятунком взимку, коли сонце закрито, неможливо використовувати сонячні панелі для зарядки, а мережа електроенергії не працює.