Головна Суспільство Найкращий вибір велосипедів та аксесуарів до них пропонує інтернет-магазин Unisport

Найкращий вибір велосипедів та аксесуарів до них пропонує інтернет-магазин Unisport

Як і в усіх країнах світу, в Україні велосипеди є практично в кожній родині. У нашій країні, багатій на різноманітність рельєфу, вітаються всі види спорту, але особливою популярністю в широких масах користується велоспорт. Велосипеди у нас використовуються не тільки у спортивних цілях, але також є зручним та комфортним транспортним засобом для:

  • комфортних прогулянок у паркових зонах та по місту;
  • поїздок за межі міської межі;
  • перевезення невеликих за обсягом та вагою вантажів;
  • велоподорож на ближні/дальні дистанції до цілей, що характеризуються різним рельєфом місцевості.

Звичайно, для кожного такого випадку необхідний велосипед, який задовольняє специфіку його експлуатації, тому важливо вміти робити правильний вибір велосипеда.

Якщо ви погано знаєтеся на моделях та типах велосипедів, менеджери інтернет-магазину Unisport розкажуть вам, як правильно вибрати та купити велосипед, спортивне спорядження та необхідне екіпірування до них.

Асортимент товарів в інтернет-магазині Unisport

У каталозі нашого магазину ви знайдете не тільки широкий асортимент велосипедів, але також інші спортивні товари, починаючи від недорогого спортивного одягу і закінчуючи важким обладнанням. Це товари для любителів туризму, спорту та подорожей (піших, на лижах чи роликових ковзанах, на самокатах та велосипедах).

Велосипед Scott Aspect 750 smith green (CN) XS

У нас ви також знайдете товари, які можуть бути використані не тільки в поході, а й у побуті (наприклад, ліхтарі, каремати, кемпінгові меблі для дачі та ін.). У нашому магазині ви знайде все, що здатне зробити ваш відпочинок безтурботним, комфортним та приємним. При цьому вам не потрібно залишати затишний будинок, щоб придбати потрібну річ. Достатньо зайти на сайт інтернет-магазину Unisport, щоб за допомогою онлайн заявки купити недорого велосипед, спортивне спорядження та інвентар.

Велосипеди в інтернет-магазині Unisport — найвища якість, доступні ціни!

Своїм покупцям ми пропонуємо великий вибір велосипедів. Щоб вам було простіше зробити вибір потрібної моделі, на сайті є проста та зручна система пошуку з фільтрами. Встановивши необхідні критерії, ви легко знайдете велосипед своєї мрії.

Вибрати свій велосипед ми пропонуємо за низкою критеріїв:

  1. За брендом — APOLLO, BH, Bergamont, Bianchi, Cannondale, Corratec, Cyclone, Dorozhnik, Felt та ін (з повним списком виробників можна ознайомитись на нашому сайті).
  2. За матеріалом рами — сталеві, алюмінієві, карбонові, магнієві сплави, пластик.
  3. За розміром коліс — від найменших (6 дюймів) до найбільших і потужних (29/27,5 дюймів).
  4. Велосипед по зростанню райдера — від найменших (менше 100 см) до найвищих (від 190 см) параметрів зростання.
  5. За типом вилки — вона може бути жорсткою (ригідною), пружинно-олійною, повітряно-олійною та пружинно-еластомірною.
  6. За типом гальм — дискові (гідравлічні/механічні), обідні, ножні.
  7. За навісним обладнанням — від таких відомих торгових марок, як Shimano, Sram, Sunrun, Microshift та ін.

Список критеріїв у нашій пошуковій системі досить широкий, немає сенсу перераховувати тут все, що ви можете побачити на власні очі. Скориставшись нашою пропозицією, ви можете самостійно зібрати модель велосипеда, яка вас влаштує. Якщо вам складно це зробити, вам охоче допоможуть менеджери нашого магазину, які добре знаються на конструкціях і специфіці велосипедів усіх типів.

Купити у Києві велосипед з доставкою у будь-якому напрямку по всій території нашої країни можна в інтернет-магазині Юніспорт — лідера з продажу спортивного спорядження в Україні.