Головна Суспільство Кращий з найкращих: видалення волосся діодним лазером

Кращий з найкращих: видалення волосся діодним лазером

Рубіновий, неодимовий, александритовий, діодний: порівнюємо популярні лазери для епіляції та вибираємо найкращий!

На даний момент епіляція з використанням лазерних технологій – найрезультативніший метод видалення волосся на довгі роки. Усього за 5-6 процедур можна отримати ідеально гладку шкіру на будь-якій ділянці обличчя та тіла. При виконанні процедури висококваліфікованими лікарями-косметологами видалення волосся назавжди лазером є безпечним для здоров’я пацієнта. Є кілька видів епіляції лазером, у кожного з яких свої плюси та мінуси. Одні лазери справляються навіть зі світлими волосками, інші — лише з товстими та темними. До того ж не всі методи можна застосовувати на засмаглій шкірі через ризик опіків. Ми та центр лазерной косметологии люменис на лук’янівці допоможемо розібратися в способах видалення волосся лазером

Видалення волосся назавжди лазером

Принцип дії будь-якого лазера щодо епіляції (крім неодимового) полягає у тепловому впливі на волосяну цибулину шляхом руйнації пігменту меланіну. Завдяки цьому епіляція із застосуванням лазерних технологій вважається найефективнішим способом видалення волосся на тривалий час. Видалення волосся діодним лазером абсолютно безпечне, на відміну від фотоепіляції, світловий промінь не торкається прилеглих ділянок шкіри, а впливає виключно на волоски.

Рубіновий лазер (RUBI)

Першопрохідник у лазерному видаленні волосся – рубіновий лазер. Дана технологія неефективна при роботі з пушковим світлим волоссям, а при обробці смаглявої шкіри може спровокувати опік і виникнення пігментації.

Олександритовий лазер (Cr:BeAl2O4)

Цей лазер прийшов на зміну рубіновому. Cr:BeAl2O4 справляється навіть з тонким пушковим волоссям, але не дає стовідсотково ідеального результату. Пацієнтам із засмаглою шкірою цей вид епіляції проводити також небажано – небезпека опіку хоч і нижча, ніж при обробці рубіновим лазером, але все ж таки існує.

Неодимовий лазер (Nd:YAG)

Відмінність неодимового лазера з інших у цьому, що він впливає не так на пігмент меланін, але в клітини волосся у фазі зростання і кровоносні судини, відповідальні живлення фолікула. З припинення надходження поживних речовин цибулина гине без можливості відновлення. Незважаючи на те, що видалення волосся лазером Nd:YAG є ефективним, процес епіляції проходить досить болісно. Зате неодимовий лазер може використовуватися на засмаглій шкірі без ризику здоров’ю.

Видалення волосся діодним лазером – переваги

Діодний лазер вважається найнадійнішим і найбезпечнішим з усіх застосовуваних для епіляції лазерів. Світловий промінь руйнує фолікул волосся назавжди, а значить, після 4-6 сеансів епіляції шкіра залишатиметься ідеально ніжною та гладкою довгий час. Лазерна діодна епіляція однаково ефективно видаляє волосся будь-якого кольору за будь-якого фототипу пацієнта — жоден інший лазер так добре не справлявся з цим завданням. Крім цього, видалення волосся з використанням діодного лазера є абсолютно безболісним для пацієнта.

LightSheer DUET

Одним із найкращих апаратів для видалення волосся назавжди лазером є LightSheer DUET від провідного розробника у сфері косметології, компанії Lumenis. Установка оснащена вакуумним посиленням та технологією контактного охолодження, які зводять дискомфорт та біль до нуля. Сеанс проходить дуже швидко – обробка найбільшої зони займе не більше 25 хвилин. Для повного видалення волосся потрібно близько 5-6 процедур.

Видалення волосся лазером – ціна

Ціна на процедуру епіляції складається з кількох факторів: різновиду лазера та площі обробки. Висока результативність видалення волосся лазером та ціна за курс на LightSheer DUET мають ідеальне співвідношення. Фахівці Центру лазерної епіляції і косметології «Люменіс» на Лук’янівці проведуть тест-драйв лазерної епіляції на LightSheer DUET, щоб ви змогли оцінити всі її переваги.