Головна Суспільство Джинси — культова річ і свобода стилю

Джинси — культова річ і свобода стилю

Зручність, комфорт і практичність — усе це про джинси. Вони стали невід’ємною річчю будь-якого гардеробу, включаючи маленьких модниць. Від того, наскільки правильно підібрана модель, залежатиме завершеність образу. Якщо є побоювання з приводу того, як придбати джинси, щоб вони ідеально сіли по фігурі, можна спочатку приміряти вподобану модель в магазині. Знаючи свої параметри, їх легко замовити через інтернет. Це зручно, не треба нікуди їхати, економиться час на пошуки.

Якість матеріалу

Купуючи джинсову річ, можна бути впевненим в тривалому носінні. У складі матеріалу міститься високий відсоток еластана, що відповідає за ідеальну посадку по фігурі. Варіації типу скінні довго зберігають форму. Оптимальне поєднання бавовняних волокон 60% та 40% поліестера, надають виробам високої міцності.
Збереження первинного зовнішнього вигляду забезпечує ідеальний склад змістом 98% деніма і двох відсотків еластана. Стовідсотковий денім не часто зустрічається, при цьому така річ швидше схильна до зносу.

Різні варіації з футболками

Класичним варіантом стануть чорні джинси і біла футболка. Можна додати образу трохи зухвалості, надівши згори шкіряну куртку і грубі черевики. Якщо хочеться спортивного стилю, підійдуть до такого ансамблю кеди або кросівки. Купити футболку можна в інтернет-магазині, де представлений широкий вибір моделей. Вибравши відповідний варіант, вийде створити неповторний образ.
З вузькими джинсами, бойфрендами, добре виглядають кросівки. Не рекомендується їх надягати з моделями, що розкльошують, і класикою. Кеди також відбивають спортивний стиль, поєднуючись з джинсами. У тренді футболки, акуратно заправлені у брюки. Вони цікаво виглядають з прямими фасонами із завищеною талією.

Рвані джинси

Злегка рвані моделі відмінно поєднуються з сірою, синьою, білою футболкою. Лаконічний образ підходить для прогулянок, зустрічей. У якості взуття підійдуть туфлі-човники, кеди. Для створення вільного стилю, можна поєднувати рвані джинси з різними кофтами. Підійдуть джемпери, пуловери, водолазки. Головне, має бути однотонним верх. Не варто перевантажувати образ великою кількістю аксесуарів.

Як доглядати

З огляду на те, що джинсова тканина міцна, стирати джинси можна після четвертого-п’ятого разу після того, як були одягнені. Прання джинсів:

  • перед тим, як відправляти річ в пральну машину, слід вивчити етикетку;
  • джинси обов’язково вивертають навиворіт;
  • використання м’якого засобу для прання.

Оптимальна температура для прання — 30-40 °C. Не рекомендується вичавлювати джинси. Сушити варто в горизонтальному положенні. Гладити можна з виворітного боку при низькому режимі. Зберегти темний колір допоможе додавання трохи оцту під час прання.