Головна Суспільство Демо рахунок на криптобіржі. Як та навіщо його використовувати

Демо рахунок на криптобіржі. Як та навіщо його використовувати

Вперше криптовалюта з’явилася близько 13 років тому, але для багатьох вона все ще лишається чимось далеким та незрозумілим.

Проводити фінансові операції з віртуальною валютою, робити депозити та виводи новачкові може бути страшно, адже не хочеться зробити помилку, наприклад, при заповненні даних транзакції та втратити свої кошти. 

Саме через це криптобіржа з демо рахунком є чудовим рішенням для нових користувачів.

Що таке демо рахунок?

Демо рахунок – це рахунок, який виконує всі функції звичайного рахунку, але із використанням умовних монет. Криптобіржі з демо рахунком дають можливість користувачам навчитися проводити транзакції, зрозуміти алгоритм дій криптобіржі та виконувати будь-які операції, які доступні до проведення справжньою криптовалютою.

Для виконання транзакцій демо монетами не потрібно поповнювати баланс. Усе, що необхідно – це обрати біржу криптовалют з демо рахунком та зареєструватися на ній.

Навіщо використовують демо рахунки на криптобіржах?

Крипто біржі з демо рахунком є дуже корисними та зручними для новачків, адже завдяки використанню такого рахунку користувач має можливість:

  • ознайомитися з торгівлею на криптобіржі;
  • ознайомитися з видами ордерів та алгоритмом їх виставлення;
  • застосувати різні види стратегій при торгівлі;
  • зрозуміти, що таке криптобіржа та як можна на ній реально заробити;
  • не витратити жодної копійки на торгівлю;
  • усунути страх неправильного виконання дій при переході до транзакцій зі справжніми криптомонетами.

Також демо рахунок може використовувати не лише новачок, але й досвідчений користувач, який вирішив спробувати новий вид торгівлі, наприклад, маржинальну – торгівлю із використанням займаних кошт біржі. Маржинальна торгівля вважається досить ризикованою, але у той же час і дуже привабливо. Наприклад, на платформі https://dashka.exchange/ можна примножити свої кошти відразу у 5, 10 або навіть 100 разів, якщо використовувати маржинальну торгівлю з розумними стратегіями та обережно. Також, завдяки демо рахунку, користувач може усунути страх неправильного виконання дій при переході до транзакцій зі справжніми криптомонетами.

Що слід пам’ятати при використанні демо рахунку?

При застосуванні демо рахунку криптобіржі головне не загратися та не забути, що це не справжня криптовалюта, на якій можна примножити свої заощадження, адже зароблені демо монети не можна зняти чи використати десь, окрім як на самому демо рахунку.

Також не рекомендується відразу вкладати усі свої кошти у реальну криптовалюту після тренування на демо монетах.