Головна Суспільство БК 1vin – найкращий вид розваг та заробітку

БК 1vin – найкращий вид розваг та заробітку

«Якщо вас цікавлять ставки на спорт, кіберспортивні дисципліна або ви точно знаєте – хто переможе у Лізі Чемпіонів 2022 року, БК 1 vin допоможе заробити на цих знаннях. Необхідно буде лише перейти на офіційний сайт 1win та вгадати наступного переможця»

Букмекер 1vin дозволяє не тільки зробити ставки на найактуальніші спортивні події але й відпочити, спостерігаючи за улюбленою командою в режимі реального часу. Крім того для всіх зацікавлених гравців на сайті букмекера є пряме посилання на онлайн казино 1він в якому доступні безліч розваг як для новачків, так і для професійних гравців. Карткові столи для гри в покер чекають своїх фаворитів.

Як заробляти на розвагах з БК 1win

На сайті букмекера 1win можна знайти безліч спортивних дисциплін та ще більше актуальних спортивних подій. Ставки на спорт модна робити не тільки на чемпіонати світового рівня, але й на команди, які приймають участь у місцевих та регіональних турнірах.

Останнім часом все більше уваги привертають кіберспортивні дисципліни. Їх можливо знайти на окремій вкладці хедеру офіційного сайту 1win та на основній вкладці – лінія.

Так нещодавно пройшов світовий чемпіонат з професійної кіберспортивної дисципліни DotA 2 The International 2022. Отже всі фанати Aegis мали можливість спрогнозувати перемогу будь-якого ростеру на вихід до гранд-фіналу або виліт. Результати були доречі настільки неочікуваними, що навіть досвідчені дотери часом допускали помилки та розчарування. Однак така статистика дуже добре вказує на те, яку стратегію в цілому потрібно обирати при ставках на спорт. Необхідно не тільки ставити на перемогу команди, але й на кількісні показники: карти. Голи. Гравців та хвилини забитих голів, або розіграних карт.

Як зробити ставку на лінію в БК 1win

Переходячи на вкладку «Лінія» офіційного сайту 1win – ми бачимо зліва перелік спортивних дисциплін від футболу до Pop MMA.

Розберемо на прикладі. Хочемо зробити ставку на футбольний матч в Бундеслізі. Для відкриття всіх можливостей для ставки потрібно обрати безпосередньо сам матч. Посередині сторінку 1він сайт відкривається таблиця з коефіцієнтами ставок на ті чи інші результати.

Так, можна переглянути коефіцієнти:

–   На перемогу кожної з команд. Чим більший по значенню коефіцієнт – тим нижчі його шанси на перемогу за рейтингом букмекера 1vin;

–   На нічию у матчі;

–   Азіатський тотал – тут можна зробити так звані половинчасті ставки, тобто поставити половину ставки на коефіцієнт кратний 0,25 або 0,75;

–   Тотал – або європейський тотал. Це також можливість зробити половинчасті ставки але кратні половині або цілі;

–   Гандікап – це можливість підвищити ставки на фаворита або підстрахувати аутсайдера. Це певна кількість очок, яке додається до результату команди або окремого гравця на певному етапі;

–   Точний рахунок – тобто на точний результат матчу по голах;

–   Наступний гол – точто яка команда буде забивати та в якій послідовності, наведено послідовні числові значення для кожної команди, тощо.

Як додавати ставки в купон 1win

Всі парі додаються автоматично в купон гравця на сайті 1vin. Є ординарні ставки – тобто на кожний результат окремо.  Є ставки на експрес – де в одному парі додано одразу кілька ставок на різні події або результати. Ця вкладка йде в купоні гравця окремим блоком, тобто переплутати їх практично неможливо.

Третій тип ставок – це серія (або система) – це комбінована ставка з кількох експресів. Сума ставки на серію рівномірно розподіляється між цими експресами.

Більшість новачків звичайно обирають ординарні ставки за тоталом, тобто на виграш тієї або іншої команди. Але більш досвідчені гравці все ж таки диференціюють свої вкладення та розбивають на декілька можливих результатів.

Така стратегія більш стабільна та може забезпечити виграш реальних грошей в БК 1win навіть у програшному матчі.