Головна Суспільство Авіатор: надто розпіарена гра чи справжня знахідка для азартних гравців?

Авіатор: надто розпіарена гра чи справжня знахідка для азартних гравців?

Практично у будь-якій добірці популярних слотів ви напевно зустрінете гру Авіатор. Парадокс у тому, що популярність до неї прийшла надзвичайно стрімко, а сама гра дуже молода і існує з 2020 року. У чому ж секрет такої популярності? І чи не пройде ця хвиля інтересу через якийсь час?

Про все це і поговоримо у цьому невеликому огляді!

Що таке Авіатор?

Авіатор – це краш-гра, в якій гравцеві пропонується взяти на себе керування літаком, який під час кожного раунду йде на зліт і з набором висоти збільшує коефіцієнт збільшення ставки. Що вище піднімається літак, то більше виграти.

Суть у тому, що час кожного польоту та показник коефіцієнта у кожному раунді відрізняються. Одночасно політ може тривати лише кілька секунд, а коефіцієнт становитиме всього х1,1, а інший — понад хвилину і з коефіцієнтом х100. Передбачити неможливо, оскільки гра використовує генератор випадкових чисел. А гравець повинен встигнути зупинити політ літака (зробити кешаут) до того, як той відлетить за межі екрана, але бажано зробити стоп на максимальному коефіцієнті, щоб і виграш був більшим.

Детальніше про гру Авіатор можна дізнатися на сторінці https://womenaviators.org. Рекомендуємо ознайомитися з додатковою інформацією перед тим, як починати грати.

Чи варто саме вам зазнати успіху в Авіаторі?

Aviator від Spribe – це по праву одна з найкращих ігор для азартних гравців-початківців. У її правилах нескладно розібратися, у ній є демо-режим для гри без ризиків, але при цьому коефіцієнти можуть бути досить високими, щоб навіть з невеликої ставки здобути хороший виграш.

Серед важливих переваг Авіатора варто відзначити такі:

  • Множник ставки х1-х200 або навіть більше (у поодиноких випадках).
  • Високий показник повернення – RTP 97%.
  • Прозорість роботи алгоритму технології Provably Fair.

Також до переваг можна зарахувати можливість робити подвійні ставки в рамках одного раунду. Але ця медаль має дві сторони. Перша – можливість збільшити свій виграш за раунд. Друга — необхідність бути особливо уважною та своєчасно реагувати на зміни в ігровому процесі, адже ризики теж зростають.

У будь-якому разі новачкам рекомендуємо починати грати в демо-режимі. Перейдіть на сайт womenaviators.org, натисніть «Грати» (можете також використовувати бонусний промокод) та виберіть демо-режим. У цьому режимі ви можете:

  • Робити будь-які ставки у межах встановленого ліміту.
  • Вивчати статистику інших гравців.
  • Використовувати автоматичний кешаут та автогра.

Але найголовніше – демо-режим дозволяє вам ознайомитися з усіма особливостями Авіатора, зрозуміти принципи ігрового процесу, випробувати різні ігрові стратегії та напрацювати попередній досвід, перш ніж грати на реальні гроші.

А ось коли почнете робити реальні ставки, рекомендуємо грати за стратегією мінімального ризику та робити кешаут у межах коефіцієнта х1,2. Зіграйте таким чином хоча б кілька десятків раундів, перш ніж підвищувати ставки і чекати збільшених коефіцієнтів. Так ви знизите ризики і не втратите разом весь депозит.

Починати також рекомендуємо з невеликих ставок. Можна навіть із $1. Якщо зробите кешаут на коефіцієнті х1,2, то отримаєте прибуток $0,2. Це небагато, але для початку ваша мета розібратися в механіці, а не заробити. А далі можна буде ставити більше суми та вичікувати кращі коефіцієнти, збільшуючи ставки в рази чи навіть у десятки разів.