Головна Суспільство Автомобіль на прокат для подорожей: переваги

Автомобіль на прокат для подорожей: переваги

Пересуватися та подорожувати в умовах карантину без власного автомобіля з комфортом можливо завдяки сервісам прокату авто. В Європі та США, на відомих курортах та у мегаполісах ця послуга є дуже популярна. Особливо якщо врахувати ту обставину, що подорожувати в іншу країну чи інше місто комфортно потягом або літаком, то на місці краще за все пересуватися автомобілем.

Економія

Почнемо з того, що орендувати автомобіль дешевше ніж пересуватися громадським транспортом. Дешевше і вигідніше бо ви можете оглянути більше місць, побувати в тих місцях про які ви давно мріяли, але не могли туди доїхати громадським транспортом.

Швидкість

Взявши на прокат автомобіль ви стаєте вільним від графіків громадського транспорту, від затримок із викликом таксі.

Доступність

Якщо врахувати всі незручності та скласти всі витрати на громадський транспорт, то подорожувати взявши автомобіль на прокат у Лео Драйв значно доступніше, ніж ви собі думаєте.

Львів туристична столиця Західної України, сюди щороку приїжджають мільйони туристів, як з України так і з закордону. Але не лише Львів вартий уваги, багато історичних місць, замків, палаців, природніх чудес вабить туриста, але знаходиться поза межами міста. Приїхавши до Львова на кілька днів і оглянувши до схочу місцеві принади, туристу хочеться побачити інші об’єкти розташовані в області та сусідніх областях. Як тоді поступити?

А відповідь на це питання дуже проста — берете прокат авто львів і гайда по замках або у гори. Заплативши за прокат автомобіля ви отримаєте безліч переваг: можливість пересуватися лише однією сім’єю, так і великою компанією. Зможете міняти локації, ваш багаж буде завжди з вами, ви побачите не лише ті місця які включені у туристичні маршрути чи до яких можна доїхати громадським транспортом, але й маловідомі та не менш цікаві місця.

Який вид автомобіля обрати?

Переваги седанів:

  • мінімальні витрати на бензин: на трасі деякі машини їдять всього 6-7 літрів на 100 км;
  • комфортний салон з кондиціонером – навіть при дуже жаркій погоді вам буде приємно сидіти в авто;
  • низькі ціни на оренду авто для подорожей по Україні;
  • стандартний багажник, якого достатньо для перевезення невеликого багажу, складних велосипедів, дорожніх сумок;

Переваги джипів і кросоверів:

  • збільшений багажник: можна помістити все необхідне для комфортного відпочинку;
  • місткий і просторий салон: тривалі поїздки не так стомлюють, коли можна витягнути ноги або вільно розміститися на задньому сидінні;
  • відмінна прохідність: розмиті дороги, ґрунтові стежки позашляховики і джипи зазвичай проходять без проблем;
  • потужність і безпеку: немає сумнівів, що сучасні авто, оснащені автоматикою, створені для комфортної та безпечної їзди по будь-яких трасах;
  • можливість установки додаткового багажника для перевезення габаритного багажу;
  • наявність кондиціонера – в салоні буде комфортно в будь-яку погоду.