Головна Тернопіль Фірма депутата Лила відремонтує Тернопіль на 13 мільйонів

Фірма депутата Лила відремонтує Тернопіль на 13 мільйонів

lyloУправління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Тернопільської міськради 27 квітня уклало угоди на ремонтні роботи на суму 13,40 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

ТОВ «ТОМ-ІнвестБуд» отримає 4,13 млн грн. на капітальний ремонт пішохідної зони бульвару Дмитра Вишневецького. Йдеться про ремонт ділянки бульвару від вул. Л. Курбаса,6 до вул. Симоненка. У списку робіт – будівництво фонтану, облаштування освітлення на бульварі, встановлення бордюрів, влаштування покриттів з бруківки, посів газонів, клумб, квітників.

«ТОМ-ІнвестБуд» зареєстрований в селі Петриків Тернопільської області на Віталія і Василя Мазуриків.

ТОВ «Тернопільбуд» отримає 6,55 млн грн. на реконструкцію набережної Тернопільського ставу – черга 4. Передбачено реконструкцію підпірної стінки, заміну огорожі, заміну покриття на набережній, влаштування дощоприймача і освітлення.

За даними ВДЗ, тендери на реконструкцію набережної Тернопільського мосту проводились також у 2013 році – на 1,66 млн грн. і у 2012 році – в сумі на 8,04 млн грн. (ділянки від «Острова закоханих» до насосної станції і до арочного мосту). Переможцем цих тендерів також був «Тернопільбуд».

Основним власником «Тернопільбуду» є депутат Тернопільської міської ради Василь Лило.

Ще 2,72 млн грн. отримає «Тернопільбуд» на капремонт бульвару Данила Галицького – черга 2. Йдеться про заміну дорожніх покриттів, встановлення огорожі, ремонт водопроводу. Закупівля робіт по 1 черзі ремонту проходила у 2013 році. Тоді підряд вартістю 3,26 млн грн. дістався ПМП «Нортон» Василя Мазурика.

НАШІ ГРОШІ