Головна Новини У Тернополі опалювальний сезон розпочався, а опалення нема?

У Тернополі опалювальний сезон розпочався, а опалення нема?

У Тернополі офіційно розпочався опалювальний сезон. Ще раніше підключили опалення у школах, дитсадках та медичних закладах. З минулого тижня стало тепло і в оселях тернополян. Та, як з’ясувалося, не у всіх. Сайт міської ради переповнений скаргами, що в багатьох квартирах і далі холодно. Матері пишуть, що діти хворіють і мерзнуть. І в більшості випадків це через те, що “завоздушені” батареї. Люди звертаються в ЖЕК, а ті годують їх обіцянками.

“Сьогодні вже 25 жовтня, надворі близько 0 градусів, а опалення за адресою бул. Д. Галицького 16 не включено. До жеку не додзвонитися, не беруть трубку, котельня каже, що вони тепло подають і це не їх компетенція. Хтось знає, де шукати правду?!” – Оксана Шульга.

“Добрий день,вчора ввечері включили опалення по Корольова10,но всі батареї завоздушені,в квартирі холодно, у мене маленька дитина щей хвора.Дзвоню в тепломережу,аварійну щоб розвоздушили,а вони відповідають що поки що нічого робити не будуть.Скажіть ,скільки ще нам прийдеться мерзнути поки вони прийдуть і розвоздушать,хоча за опалення платити прийдеться.Прошу прийміть міри”, – Наталя.

“Добрий день. Скажіть будь ласка коли будуть теплі батареї за адресою ву.Злуки 57/115?? В квартирі прожива маленька дитина (1,8р.). Від якої дати буде нараховуватися оплата за опалення? Дякую”, – Сергій.