Головна Тернопіль З гірки – в болото. Тернополянам встановили атракціон для камікаддзе

З гірки – в болото. Тернополянам встановили атракціон для камікаддзе

a863b25ac6231ec1c506dff5de9a39e8_MТернополяни та гості міста нерідко нарікали на відсутність на Дальньому пляжі нових атракціонів і, здається, до них таки прислухались – сьогодні там встановили високу надувну водну гірку. Втім, спускатись у воду з неї у відпочивальників бажання не виникає…

А все через її розміщення. Помістили нову атракцію так, що спуск з гірки виходить у саму водойму. Однак, справа в тому, що, з’їжджаючи з гірки, люди потрапляють прямісінько… на мілину озера, пише сайт Тернополяни.

7D6kneuTEOk

– Це просто нонсенс. Який камікадзе наважиться з неї з’їхати? Після такого можна потрапити прямісінько на лікарняне ліжко, – ділиться думками житель Збаража Олексій Гірницький. – Нам розповіли, що атракціон буде платний, але, цікаво, хто оплачуватиме травми, отримані в результаті таких екстремальних розваг?

Поки гірка ще не приймає відпочивальників. Вирішується також питання і щодо вартості спуску звідти. За словами хлопців, які займалися встановленням атракціону, він почне діяти вже унайближчі дні.

А згодом до літніх водних розваг на Тернопільському озері додасться іще одна – на пляжі  відкриють також і гірочну вишку-опору, яка була у занедбаному стані останні 7 років.