Головна Тернопіль Бізнес-трикутник: Камінський-Ландяк-Шахін

Бізнес-трикутник: Камінський-Ландяк-Шахін

Ландяк ПетроЯкщо тернополяни бачать, що політики та депутати, і навіть чиновники сваряться між собою, не вірте! Гра на публіку завжди була виправдана коли питання постає перед виборами. Насправді, один одного добре знає, ручкається, випиває політичних сто грам і навіть хрестить діти. Проте найчастіше депутати, бізнесмени та чиновники затівають схеми, аби як найвигідніше обікрасти і без того бідних людей.

Подібну схему викрили нещодавно, коли у Тернопіль приїжджали працівники Генеральної прокуратури. Мова піде про людину, яка нібито завжди відстоює інтереси тернополян, з’являється на всіх можливих і не можливих мітингах, пікетах проти незаконних будов, протестах, а на справді захищає свої бізнес інтереси. Петро Ландяк – відомий депутат у Тернополі, успішний підприємець. Проте ніхто не знає завдяки чому він став таким. Не лише завдяки підприємницькій жилці, адже чоловік тримає два торгових доми і займається роздрібним та отповим збутом товарів, але й завдяки своєму вмінню зводити потрібних людей, і отримувати з цього зиск.

Петро Ландяк давно знайомий з відомою підприємецею та громадським діячем Ольгою Шахін. Вже кілька років вони практично «в межу» ведуть бізнес. Ольга Шахін  займає більше 400 квадратних метрів підвального приміщення під ТОВ «Торговий дім Універсальний», співзасновником і фактичним власником якого є пан Ландяк.

Ця ж Ольга Шахін ще у 2013 році виграла і уклала інвестиційний договір від 18 жовтня на будівництво одноповерхого приватного медичного закладу – медлабараторії, який зводили на території Тернопільської комунальної міської лікарні №2 та поблизу зупинки. Сума інвестиційного договору склала 420 тисяч гривень. Щоправда жінці довелося заплатити значно більше. Звів з потрібними людьми і допоміг укласти таку прибуткову пропозицію саме пан Ландяк.

трмовтрмл

Згідно із угодою, приватний медичний комплекс (лабараторія) мав би бути завершений у другій половині 2015 року. Проте не так сталося, як вже запланували собі вмілі ділки-депутати та бізнесмени. Заступника мера притягнули до відповідальності. В тому числі і по будівництву біля міської лікарні № 2.  Про це вже повідомляли ЗМІ небайдужі читачі.

Після затримання Камінського, київська міліція навідалася у міську лікарню №2 (фото, відео)

Постраждала і підприємиця, і пересічні чиновники, які виконують свою роботу на совість, а тим більше постраждали самі тернополяни, яких обкрадають і по шатку забирають комунальну власність. Проте посереднику вдалося вийти сухим з води. А скільки таких оборудок раніше вдалося провести Ландяку? А скільки ще вдасться?…

Тож до списку деребанщиків комунальної землі можна добавити ще і праведного, — депутата Петра Ландяка.