Головна Спорт У Тернополі “Битва за честь” стане щорічною

У Тернополі “Битва за честь” стане щорічною

p1050299_143299069169Силу та дух показали українські бійці у пам’ять про загиблих в АТО побратимів. 29 травня, в м.Тернопіль відбувся Всеукраїнський турнір з фрі-файту «Битва за честь-2».

Перші такі змагання у 2012 р. були міжнародними. Та оскільки сьогодні головна ідея – об’єднати всі регіони України, наголосили організатори «Битви за честь», учасників цьогорічного турніру запрошували тільки з нашої держави. Присвятили чемпіонат полеглим у зоні АТО Героям, серед яких і бійці фрі-файту.

Таке спортивне шоу зібрало в залі ПК «Березіль» більше 1000 глядачів. Бої відбувалися у 8-кутнику – октагоні, де хлопці змагалися кожен у своїй ваговій категорії. Серед переможців і двоє тернопільських спортсменів: Микола Гринчук та Ігор Слюсарчук, що також здобув перемогу в першій «Битві за честь».

У нагороду за першість чемпіонів нагородили шаблями. Такі призи вони отримали з рук організаторів турніру: засновника фрі-файту Андрія Старовойта, голови Тернопільської облдержадміністрації Степана Барни, директора департаменту сім’ї, молоді та спорту ТОДА Віктора Мацикура, директора ТОВ «Протекшн-Груп» Олеся Сіранта, народних депутатів Тараса Юрика та Романа Заставного. Останній, до речі, пообіцяв докласти всіх зусиль, аби турнір «Битва за честь» у нашому місті став традиційним.

Учасники змагань таку ідею підтримують. То ж варто сподіватися, що битися за честь у наше місто приїжджатимуть ще чимало представників цього українського бойового мистецтва.