Головна Спорт Тернопільський спортсмен став чемпіоном України зі змішаних єдиноборств

Тернопільський спортсмен став чемпіоном України зі змішаних єдиноборств

Тернопільський спортсмен Павло Малютик став володарем Кубку України зі змішаних єдиноборств у своїй ваговій категорії. Змагання ці відбулися нещодавно у місті Дніпро. Усього в них взяли участь майже 200 спортсменів з 20-ти областей. Для нашого земляка це були перші змагання серед дорослих. Навесні цього року він став чемпіоном України на Всеукраїнській юніорській першості з ММА. А тепер переміг у своїй ваговій категорії і серед дорослих.

«Про цей Кубок ми дізналися за два тижні до його проведення, – розповів Павло Малютик. – Якщо до змагань серед молоді я тренувався тричі на день, то до цих змагань – тільки раз на день. Спочатку я випробував свої сили серед молоді і виграв, тому вирішив спробувати себе на вищому рівні, і взяв участь у Кубку серед дорослих. Я мав чотири бої і сильних суперників. Перший бій виграв за очками, а решту три виграв достроково. Якщо говорити про фінальний бій, то перший раунд виграв суперник, у другому я взяв перевагу. А потім був додатковий раунд, у якому виграв я. Моїм суперником був спортсмен з Полтави Максим Мельник.».

Павло Малютик входить до обласного осередку Федерації змішаних єдиноборств ММА України. Раніше він займався фрі-файтом, а останні півтора року практикує змішані єдиноборства. Тренує його професійний боєць ММА, чемпіон Європи зі змішаних єдиноборств Владислав Назарук. Попереду у них підготовка до Чемпіонату Європи, який відбудеться 7-10 грудня у Дрездені.