Головна Спорт Ехо бразильської олімпіади прокотилося Тернополем

Ехо бразильської олімпіади прокотилося Тернополем

Цієї неділі, у Тернополі, вперше проходив аматорський тріатлон під назвою «Серце залізної волі», серед претендентів на перемогу було тридцять три учасники. Завітали на це дійство також і спортсмени із сусідніх міст. Змагалися за перше місце як чоловіки так і жінки, котрих, на жаль, було значно менше.

Долучились до допомоги  в проведені цього чудового спортивного дійства Тернопільська Молодіжна міська рада, ГО “Нове Покоління Тернопільщини”, магазин туристичного спорядження “Горгани.ком”, ТГО «Тернопільський інститут медійних інновацій», «Терен» та ГО «Студентська Свобода» за підтримки Тернопільської міської ради.

Бажаючі взяти участь у змаганнях мали змогу  випробувати свої сили та вміння у плаванні – на дистанцію двісті метрів, велопробігові – дистанція дев’ять кілометрів та кросові – 4,5 кілометрів.

Не зважаючи на складність усіх трьох випробувань, фінішну пряму все таки перетнули усі учасники без винятку.

Отож, гідно подолавши усі етапи змагань, третє місце у турнірній таблиці посів Олег Санніков, друге – Олександр Гром’як, а перше – Віталій Волинець.

Усі учасники  отримали призи від спонсорів дійства – компанії «Magnetic One» та «Максимум».

«Ми трохи скоротили олімпійські нормативи,- каже один із організаторів Іван Янюк – тому тріатлон «Серце залізної волі» – аматорський, адже хотіли, щоб у змаганнях взяла участь якомога більша кількість людей, але і пройти те, що ми пропонуємо, завдання не для слабких. Також неймовірно потішив той факт, що учасниками стали не лише тернополяни, але й гості із інших міст.»

Також пан Іван наголосив, що подібний захід планують повторити вже в кінці листопада. Розглядається питання щодо проведення тріатлону чотири рази на рік із різними видами спорту відповідно до сезону. Отож, Тернополяни мають ще трохи часу, щоб знову показати себе у цих нових для міста змаганнях.

 

Юлія Нагорна