Головна Спорт Дмитро Підручний забезпечив збірній України кращий результат сезону

Дмитро Підручний забезпечив збірній України кращий результат сезону

На етапі Кубка світу в німецькому Обергофі вчора відбулася чоловіча естафета.

Збірна України поки не дуже вдало виступала в цій дисципліні (вище 10-го місця поки підніматися не вдавалося), як і в цілому протягом сезону. Однак нині вдалося продемонструвати досить непоганий результат, і багато в чому завдяки виступу тернополянина Дмитра Підручного.

Нашого спортсмена тренерський штаб, як правило, воліє використовувати на фінішному етапі естафети, але цього разу Дмитра поставили на другий етап і не прогадали, адже саме завдяки ривку Дмитра Україні вдалося увійти до чільної шістки команд.

Після першого етапу і повільного його третього кола у виконанні Артема Тищенка, Україна звично опинилася за межами першої двадцятки. І ось тут за справу взявся Дмитро і він, завдяки швидкості на дистанції, а також влучній і ідеально точній стрільбі, буквально витягнув нашу збірну до першої шістки.

Не схибили і два спортсмени, які “закривали” фінішні етапи — Антон Дудченко і Артем Прима — вони зуміли втриматися в шістці, пропустивши вперед лише очевидних фаворитів.

Вчора, до слова, збірна України продемонструвала другий результат за швидкострільністю та перший — за точністю стрільби (лише два додаткових набої за вісім вогневих рубежів).

Такий виступ дозволив Україні вперше в сезоні увійти до десятки загального заліку Кубка біатлонних націй!

Джерело