Головна Спорт Росія пожинає плоди свого нахабства – Підручний

Росія пожинає плоди свого нахабства – Підручний

Український біатлоніст, екс-чемпіон світу Дмитро Підручний поділився думкою про допінг в Росії. Також український спортмен розповів про допінг-контролі в біатлоні.

“Росія настільки знахабніла, що починає пожинати плоди своєї нахабності навіть в спорті. Мова про анексію, війну, тонни брехні, фейки, які вона поширює “. Про це повідомляє footballua.tv

“Міжнародне співтовариство просто не витримує цього знущання, а гроші у Росії вже закінчуються, щоб платити і відмазатися.

У Росії така допінг-система спорту. Це не тільки по Логінову видно. Часто у російських топових спортсменів різко падали результати, або вони закінчували кар’єри незрозуміло чому. Це системна державна підтримка допінгу.

У мене рік після чемпіонату світу був божевільним в плані перевірок допінг-контролю. Вперше в житті приїхали до мене в Тернопіль, а на зборах перевіряли навіть по кілька разів.

Розумію, що перевіряють, тому що мають певні підозри, сумніваються. Але краще перевіряйте спортсменів, які показують видатні результати. Той же Йоханнес Бе незрозуміло як шалено виступає”, – сказав Підручний.