Головна Регіони Чиновник який “продав” кімнату в гуртожитку за 5,7 тисяч доларів може сісти

Чиновник який “продав” кімнату в гуртожитку за 5,7 тисяч доларів може сісти

хабар24 червня працівниками управління протидії злочинності у сфері економіки УМВС України в Тернопільській області правопорушника затримано «на гарячому» під час отримання неправомірної вигоди у сумі 5,7 тисяч доларів США від місцевого мешканця за вирішення питання щодо відчуження останньому кімнати в гуртожитку у місті Тернополі, що перебуває на балансі спілки.

За даним фактом слідчим управлінням УМВС в Тернопільській області відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 368-3 (Підкуп службової особи юридичної особи приватного права незалежно від організаційно-правової форми) КК України.
Грошові кошти вилучені з місця події.

Правопорушнику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.

Наразі вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу правопорушнику та повідомлення йому про підозру, повідомили Департамент протидії злочинності у сфері економіки МВС України.

За Збручем