Головна Регіони У Підволочиському районі стелять асфальт на двох місцевих дорогах

У Підволочиському районі стелять асфальт на двох місцевих дорогах

Служба автомобільних доріг у Тернопільській області продовжує разом із селищними адміністраціями спільно інвестувати у розвиток інфраструктури у межах об’єднаних територіальних громад.

Минулого вівторка на Замовлення Служби стартував ремонт автошляху місцевого значення Криве-Магдалівка. Наразі співробітники Підволочиського райавтодору там провели  земляні роботи, приступили до ямкового ремонту гарячим асфальтобетоном. У планах – укладання суцільного шару асфальтобетону на 1 кілометрі дороги.

Також днями приступили до ремонту а/д Скалат-Городниця. На автошляху будуть проведені аналогічні роботи.

 

«Те, що керівники об’єднаних громад Тернопільщини йдуть назустріч Службі доріг та розуміють – вкладати у місцеві дороги мають і балансоутримувач мережі, і місцеві господарі, не може не тішити. Від початку року завдяки спільному фінансуванню ми оновили автошляхи у майже двох десятках громад. Сподіваємося, що такий темп робіт сповільнювати не доведеться, чи не щодня в Службу надходять нові звернення від керівництв ОТГ з пропозицією ремонту.  Дасть Бог, вже у найближчі 2-3 років місцеві дороги Тернопільщини буде не впізнати,» – зазначив начальник Служби автомобільних доріг у Тернопільській області Богдан Юлик.