Головна Регіони У дитячому таборі збирають цілющі чаї для воїнів АТО

У дитячому таборі збирають цілющі чаї для воїнів АТО

SDC11039Борщівська організація Партії «Солідарність» – Блок Петра Порошенка»  розпочала співпрацю з колективом оздоровчого табору-пансіонату «Лісова пісня».

«Наші вихованці після зустрічі з народним депутатом України Олегом Барною виявили бажання долучитись до волонтерської роботи, допомоги Учасникам АТО, бо у багатьох діток хтось з рідних захищає Батьківщину в зоні АТО. Під пильним наглядом вихователів вони зібрали в лісі лікарські трави: звіробій, чебрець та липу» – розповів директор табору-пансіонату Шеремета Віталій

«Український народ, хто чим може, допомагає захисникам відновити мир на нашій землі. Хтось може сказати, що допомога воїнам АТО – це завдання держави. На жаль, в цьому питанні успіх залежить від кожного. В єдності сила!», – наголосив голова Борщівської організації партії «Солідарність» – Блок Петра Порошенка» Василь Мойсеюк.

Віднедавна партійці, у своїй волонтерській роботі, почали тісно співпрацювати  із громадською організацією «Вільні люди», тож і цей вантаж готували разом.

«Як і Борщівська організація партії «Солідарність» – Блок Петра Порошенка», до нас можуть долучатися й інші. Ми відкриті до співпраці. Тим більше, у нас є досвід виробництва та відправки гуманітарної допомоги на фронт», – говорить координатор волонтерської мережі «Вільні люди» в Тернопільській області Ліля Мусіхіна.