Головна Регіони Увага! Шахраї вже у вас в друзях в соцмережах

Увага! Шахраї вже у вас в друзях в соцмережах

-J_8mth7WnYВ тернопільських групах в соціальних мережах діють шахраї, про це повдомляють самі користувачі цих груп, яких спробували надурити. Спочатку користувач просить перекинути йому гроші, потім пропонує купити телефон, а гроші перекинути на картку.

“Ця людина користується шахрайськими схемами!
Дзвонив писав мені вчора, що мій телефон вкрадено!
Ніяких деталей не пояснював, і просив спочатку 1500 грн, а коли я відмовився, то питався, скільки дасте?

Хочу повідомити про шахрая http://vk.com/id289676318 Олег Удача, ось номер телефону 0968734926. Я втратила телефон (викрали/загубила) і тільки розмістила пост на Варта1 одразу він написав що телефон в нього і готовий продати його за 1000 грн. якщо цікаво то можу кинути детальну переписку. Насправді телефону в нього немає, просто моніторить Варта1 і кидає людей на гроші пропонуючи то кинути гроші на картку , то залишити під кущиком. Хотілось би попередити людей чи закрити доступ для даної особи ( ДОСТУП УЖЕ ЗАКРИТИЙ ).

ТАКОЖ ГО Варта1 була надана переписка з цією особою !
P.S. Зробили один експеремент і провели намагалися провести зустріч з Злочинцем – він працює по стандартній схемі, призначає зустріч, сам не приходить, каже щоб скинути гроші на картку і десь там під кущиком лежить він (теленфон), а насправді просто пакет” – пише користувач Ярослав Пиж в групі Типовий Кременець