Головна Регіони Три десятки нелегальних мігрантів виявили на Тернопільщині впродовж листопада

Три десятки нелегальних мігрантів виявили на Тернопільщині впродовж листопада

За листопад місяць міграційниками Тернопільщини виявлено 30 порушників міграційного законодавства Працівниками територіальних підрозділів УДМС України в Тернопільській області за листопад 2020 року було складено 30 адміністративних протоколів, зокрема:

за порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України – 25 протоколів (ст. 203 ч. 1 КУпАП);

за невжиття заходів до забезпечення своєчасної реєстрації іноземців і осіб без громадянства – 5 протоколів (ст. 205 КупАП).

Винесено постанови про накладання адміністративних стягнень у вигляді штрафу на загальну суму 47 900 гривень, яку сплачено в повному обсязі.

Окрім того, відповідно до ст. 26 ЗУ «Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства» щодо 9-ти осіб прийнято рішення про примусове повернення в країну походження.✔️Більшість порушників міграційного законодавства було виявлено на території міста Тернополя, а також Гусятинського, Бережанського та Кременецького районів.