Головна Регіони Тернопільські пожежники щодня ліквідовують по декілька пожеж

Тернопільські пожежники щодня ліквідовують по декілька пожеж

9 травня черговим караулом 17-ї державної пожежно-рятувальної частини ліквідовано пожежу в житловому будинку, що виникла близько о 13:00  в с. Лопушани Зборівського району. Під час гасіння врятовано дану житлову та суміжну господарську будівлі. Вогнем пошкоджено житлову кімнату, розміром 24 м.кв, знищено одяг, речі побутового вжитку, меблі на площі 7 м.кв. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються.

Черговими караулами 22-го державного пожежно-рятувального поста та місцевої пожежної команди с. Яблунів ліквідовано пожежу господарської будівлі, що виникла близько 12:20 в с. Яблунів Гусятинського району, на вул. Героїв Майдану. Під час гасіння врятовано 2 будівлі. Вогнем знищено перекриття та покриття будівлі, а також речі домашнього вжитку на площі 20 м.кв, пошкоджено перекриття будівлі на площі 20 м.кв. Обставини виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються.

Черговим караулом місцевої пожежної команди с. Золотий Потік ліквідовано пожежу сміття на стихійному сміттєзвалищі, на близько площі 50 м.кв.