Головна Регіони Сучасна серія огорож і воріт Модерн у Харкові від європейського лідера –...

Сучасна серія огорож і воріт Модерн у Харкові від європейського лідера – заводу Вішньовські: розглядаємо переваги разом із brama-market.lviv.ua

Для захисту приватної території існують спеціалізовані системи огороджень, до яких входять оцинковані ворота у двір, паркани, хвіртки та всі необхідні аксесуари. Комплексні рішення дозволяють захистити ділянку від зловмисників та надати їй дуже стильного вигляду. Сьогодні «БРАМА МАРКЕТ» розповість про сучасні вироби преміум-класу, представлені відомим польським брендом Wisniowski.

Розпашні та розсувні ворота, огородження MODERN

Вуличні конструкції з цієї серії поєднують в собі оптимальні характеристики та неперевершений дизайн. Для брам та парканів пропонуються різноманітні оформлення: заповнення може бути суцільним, перфорованим, решітчастим або комбінованим. Якщо ви не бажаєте, щоб територія проглядалась скрізь огорожу – зверніть увагу на зашивку панелями – варіант AW.10.200. Варто відзначити, що дані вироби входять до стильної колекції HOME INCLUSIVE разом з автоматичними гаражними воротами Prime та функціональними вхідними дверима Сrео. Обладнавши будинок цими конструкціями в повному обсязі, ви максимально захистите майно від злодіїв та підкреслите свій досконалий смак.

Надійні металеві огорожі розраховані на установку в’їзних воріт відкатного або розпашного типу. Їх можна обладнати зручними хвіртками, які можуть відчинятись як назовні, так і всередину двора, а також скриньками для пошти.

Що стосується самих брам – вони безперебійно функціонуватимуть за будь-яких умов.

  • Автоматичні консольні ворота, що пересуватимуться вздовж паркану, обладнуються найнеобхіднішими пристроями безпеки. На них встановлюють сигнальну лампу, вимикачі перевантаження та фотоелементи, які запобігатимуть зіткненню стулки з перешкодами. Зручна функція автозакривання допоможе перегороджувати проріз навіть у тих випадках, коли ви забуватимете зробити це самостійно. Електричний привід може бути розміщено всередині сталевого стовпчика конструкції. Таким чином, пристрій буде надійно захищено від несприятливих погодних умов та від викрадення. Ще один плюс такого розташування – збереження естетичного зовнішнього вигляду зсувної системи.

  • Розпашна конструкція складається з двох симетричних стулок. Якщо ви оберете ручний спосіб керування, її обладнають засувом для пасивного полотна та спеціальним замком. Для версії з автоматикою ці елементи не передбачені, адже в них немає потреби. Функцію закриття в’їзду буде виконувати електричний привід.

Для забарвлення всіх складових системи огородження передбачено 7 базових, 5 нестандартних та 3 спеціальні відтінки. Також за бажанням ви зможете обрати будь-який колір, представлений в каталозі RAL.

Основні переваги воріт та огорож Wisniowski

Польський завод випускає продукцію найвищої якості, яка буде слугувати власникові на протязі багатьох років. Для того, щоб металеві конструкції не втрачали свій привабливий зовнішній вигляд та не покривались іржею, їх обробляють особливим методом. Вироби занурюють в спеціальні ванни, в яких знаходиться розплавлений цинк (450° С). На виробах утворюється захисний шар, який запобігатиме пошкодженню металу під впливом найнестабільніших кліматичних умов. Оцинковані конструкції, що мають 10-річну антикорозійну гарантію від виробника, не потребуватимуть ні підфарбовування, ні ремонту.

Як замовити металеві паркани та автоматичні ворота Wisniowski MODERN у Харкові?

Сучасні конструкції від польського виробника можна купити в онлайн-магазині brama-market.lviv.ua. Для того, щоб оформити замовлення просто зараз, зателефонуйте нашим менеджерам за номерами +38 (067) 460-07-10 та +38 (050) 160-46-11. У кваліфікованих спеціалістів можна дізнатись вартість обраних виробів, строки їх виготовлення, доставки та монтажу. Бажаєте отримати персональну знижку на покупку системи огородження? Завітайте до шоу-руму «БРАМА МАРКЕТ» у Харкові за адресою: проспект Гагаріна, 20, офіс 1411.