Головна Регіони Суд на Тернопільщині не має за що відправляти листи

Суд на Тернопільщині не має за що відправляти листи

Гусятинський районний суд не має коштів, щоб відправляти кореспонденцію листами. Про це повідомили у прес-службі суду.

“Гусятинський районний суд Тернопільської області доводить до Вашого відому про тимчасове припинення відправлення поштової кореспонденції з 01.11.2020 року у зв’язку з недостатнім фінансуванням та відсутністю коштів для укладення нового договору з АТ “Укрпошта” щодо відправлення поштової кореспонденції Гусятинським районним судом.
Додатково повідомляємо про можливість використання сучасних альтернативних способів для своєчасного повідомлення про день та час судових засідань, отримання процесуальних документів та іншої інформації із суду за допомогою:

– Електронного суду https://id.court.gov.ua/ ;
– SМS-повідомлень;
– офіційною електронною поштою суду inbox@gs.te.court.gov.ua ;
– веб-сайті суду https://gs.te.court.gov.ua ;
– тощо.

Учасники судового процесу можуть обмінюватися з судом процесуальними документами через підсистему Електронний суд. Для цього слід перейти за посиланням: https://cabinet.court.gov.ua. В якості допомоги під час реєстрації офіційної електронної адреси рекомендуємо попередньо переглянути відео інструкцію: https://id.court.gov.ua. (звертаємо Вашу увагу на необхідність отримання власного електронного цифрового підпису для роботи в підсистемі Електронний суд).
Для того, щоб одержувати інформацію про призначені судові засідання необхідно подати до суду Заяву на отримання судових SMS-повісток, – повідомлень в електронному вигляді за допомогою SMS, вказавши у ній номер мобільного телефону.
Отримання процесуальних документів, у тому числі виклики та повідомлення чи іншої інформації із суду можливо електронною поштою, попередньо подавши заяву про такий спосіб отримання кореспонденції із зазначенням адреси своєї електронної пошти чи безпосередньо через канцелярію Гусятинського районного суду Тернопільської області, з урахуванням обмежень та заходів, пов’язаних із запобіганням поширенню коронавірусної інфекції COVID-19.
У разі відсутності в матеріалах проваджень інформації про електронну пошту, номери засобів телефонного зв’язку, інформація про виклик у судове засідання, повідомлення про судове засідання у таких справах буде розміщуватись на офіційному веб сайті Гусятинського районного суду за посиланням:https://gs.te.court.gov.ua