Головна Регіони Скільки коштів йде на утримання Тернопільського міського стадіону

Скільки коштів йде на утримання Тернопільського міського стадіону

Більше 900 тисяч гривень виділять комунальному підприємству «Тернопільський міський стадіон» з міського бюджету. Відповідне рішення прийняли під час чергового засідання виконавчого комітету 14 березня. Виділяють гроші, як зазначено у документі, для забезпечення статутної діяльності підприємства.
Отримані кошти комунальне підприємство витратить на поточні потреби. Так, 300 тисяч гривень піде на виплату зарплати та нарахування на заробітну плату додатковим працівникам. Решту використають безпосередньо на утримання в належному стані газону футбольного поля. На внесення добрив пролонгованої дії навесні, влітку та восени заплановано 300 тисяч гривень. На насіння для підсіву газону – 150 тисяч, на аерацію, піскування, вичісування газону – 120 тисяч гривень, на обробку газону від шкідників та хвороб – 60 тисяч.
Іншим рішенням виконкому стадіону виділили ще майже один мільйон 500 тисяч гривень. Ці кошти підуть на розробку проектно-кошторисної документації для побудови сучасного спортивного комплексу на проспекті Злуки, 3.