Головна Тернопіль Скандал! У Тернополі намагаються свідомо знищити комунальну аптеку

Скандал! У Тернополі намагаються свідомо знищити комунальну аптеку

02658_1Існування комунальної аптеки № 78 міста Тернополя знову під загрозою. Аптека заснована в 1959 році. А приміщення знаходяться в дуже привабливому для «ділків» місці на вулиці Руській в самому центрі Тернополя. Цей медичний заклад завжди викликав велику довіру тернополян .

 « Упродовж останніх років було декілька спроб захопити заклад , його приміщення, яке знаходиться в самому серці Тернополя по вулиці Руська 23 . Припускаємо , що можновладці ″ прагнуть ″ накласти лапу на приміщення аптеки, хоча аптекарський заклад з високою репутацією їм би теж не завадив.

   Чергова спроба захоплення сталася 15.07.15 року. Поки в.о. директора підприємства-завідувача аптеки Чехович М.З. знаходилася у відпустці перший заступник голови Тернопільської обласної ради Тарашевський С.О. ініціював її звільнення цілком ігноруючи позиції трудового колективу аптеки. Він підписав відповідне розпорядження від імені голови Тернопільської обласної ради підчас його одноденного відрядження. Для нас неочікуваним було розпорядження голови обласної ради , за яким на керівну посаду призначено малодосвідчену 24-річну жінку без стажу роботи і організаторської діяльності.  Ми глибоко стурбовані таким кадровим призначенням. Вважаємо , що у такий спосіб обласна рада бажає звести нанівець  діяльність самого аптечного закладу , і врешті-решт вивести заклад із статусу комунального. Очевидно, що комунальна аптека,  яка приносить прибутки населенню області зовсім не потрібна  керівнику органу місцевого самоврядування. При тому  обласна рада, яка б мала слугувати взірцем для інших суб’єктів самоврядування, нехтує як і діловою етикою так і законодавством порушуючи трудові права працівників аптеки» – йдеться у зверененні фармацевтів.

1 2