Головна Регіони Скандал у Заліщиках: юнак поміняв вагітну дівчину на новеньку автівку?

Скандал у Заліщиках: юнак поміняв вагітну дівчину на новеньку автівку?

Про скандальну історію на основі реальних подій пише Culpae Poena Par Esto. З етичних міркувань ми не публікуємо вказаних у дописі імен та прізвищ осіб, про яких пише автор. Також інформуємо, що відповідальність за правдивість інформації несе автор”.

“Розкажу історію, яка сталася в Заліщиках! Ця історія про хлопця і дівчину, які 11 років навчалися в одній школі імені Осипа Маковея, в одному класі. Після школи всі поступили хто куди. А через 5 років зустрілись. Зібрались однокласники на Різдво і пішли колядувати до класної керівнички. Відтоді хлопець і дівчина стали закоханою парою. Радості їхній не було меж. З вересня пішли навчатися, разом зняли квартиру. Все було, як у казці.
От як заведено природою, дівчина завагітніла, вона дуже переживала, що склалось не так, як воно хотілось. Дівчинка була дуже культурна і вихована, вона навчалась в університеті, працювала і була головою волонтерського руху, допомагала хлопцям в АТО і дитячих будинках. А хлопець втішав її, казав що його мама дуже любить дітей і буде все добре! І от 31 грудня 2019 року, ця мама дзвонить, до цієї ж вагітної дівчини і починає кричати, що її син ще не готовий стати батьком.
Що в нього немає на це коштів…”і взагалі відстань від мого сина, бо я роздеру тебе за дві ноги, я посаджу тебе в тюрму”. Великою розрадою і підтримкою стала дівчині її мама. Підтримували її друзі, які разом навчались. Навесні цього року, на самий День Матері з’явився хлопчик- красунчик! Велика радість для родини.
Десь через місяць, матуся зі своїм синочком гуляла в парку і зустріла там маму цього хлопця. Запитала, чи не хоче подивитися на внука? А та їй у відповідь буркнула, що НЕ хоче!
Молода матуся, мало не зомліла, подзвонила до своєї мами, щоб допомогла дійти додому! Після того довго спілкувалася з психологами, поки прийшла до тями.
Мама суддя йому пообіцяла нову автівку, якщо він піде на її умови. Залишить дівчину з дитиною. Він їздить на новій автівці за 20 тисяч доларів.
То скажіть люди добрі, чи може ця жінка займати посаду судді у Заліщиках, коли її треба судити разом з її сином, а вона ще й його готує стати адвокатом”.