Головна Регіони Рятувальники евакуювали дитячий садок

Рятувальники евакуювали дитячий садок

24 травня вогнеборці 4-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління ДСНС України у Тернопільській області провели тактико-спеціальні навчання у Збаразькому садочку «Пролісок».

 

На першому етапі заходу бійці Служби порятунку організували евакуацію робочого персоналу та дітей. Після цього було проведено гасіння умовної пожежі.

Малеча із захопленням спостерігала за діями вогнеборців, а іскринки у їх очах свідчили про щире захоплення професією рятувальника.

 

Наприкінці заходу фахівці Служби порятунку розповіли слухачам про пожежно-технічне обладнання, яке знаходиться на озброєнні у підрозділів ДСНС, показали, як працюють на практиці окремі пристрої та технічні засоби. Також розповіли про наслідки, які можуть статися при необережному поводженні з вогнем.

 

Даного виду тренування проводяться з метою набуття  працівниками Служби порятунку навиків щодо гасіння пожеж у навчальних закладах, успішного застосування їх у реальних ситуаціях для забезпечення швидкої ліквідації надзвичайної ситуації (пожежі) та евакуації людей, навчання дітей правил безпечної поведінки у повсякденному житті.