Головна Регіони Передвеликодні добрі справи від компанії “Агропродсервіс” (фоторепортаж)

Передвеликодні добрі справи від компанії “Агропродсервіс” (фоторепортаж)

Вже стало доброю традицією вітати з різними святами мешканців Тернопілля продуктовими подарунками від компанії “Агропродсервіс”.

От і цього року до Великодня майже 2600 продуктових наборів отримали одинокі мешканці області та люди похилого віку в тих населених пунктах, де підприємство веде свою господарську діяльність. Набори формували з найбільш необхідного – крупи, великодня паска та домашня ковбаска.
Привезли подарунки і для підопічних Денисівського відділення Козівського терцентру соціального обслуговування. Для цих людейкомпанія двічі на рік готує продуктові набори та за потребою допомагає в утриманні закладу.

Великодні подарунки від Тернопільського м’ясокомбінату передали також і нашим військовим на передову. Зробили це священики УГКЦ Тернопільско–Зборівської Архиєпархії. Продукцію від “Тернопільського м’ясокомбінату відвезли Владика Теодор
Мартинюк, отець Володимир Топоровський, отець Юрій Стасюк та отець Володимир Фірман. В якості волонтерів до поїздки на Схід долучилися і студенти Тернопільської вищої духовної семінарії.

“Ми хочемо, щоб всі українці, як кажуть в народі, мали хліб і до хліба. Особливо ті, що цього потребують, бо ніколи не знаєш, яку кому приготовлено долю”, – говорить генеральний директор компанії “Агропродсервіс” Іван Чайківський. – “Тому наше підприємство обрало шлях соціальної відповідальності за людей та за ті села, де ми обробляємо землю”.