Головна Регіони Перебували в процесі розлучення – шокуючі деталі трагедії у Теребовлі

Перебували в процесі розлучення – шокуючі деталі трагедії у Теребовлі

У вбивстві медсестри Ганни Шманько з Теребовлі підозрюють її чоловіка, який наклав на себе руки. 22 червня Ганна і Роман Шманьки з Теребовлі мали прийти до місцевого суду, щоб розлучитися, але не дожили до того дня. У ніч на 19 червня в сім’ї сталася трагедія. Родичка перед ранком знайшла Ганну вбитою в помешканні, а коли на місце прибули правоохоронці, то виявили на обійсті ще й мертвим її чоловіка Романа — підір

http://nova.te.ua/statti/zadushyv-druzhynu-a-sam-pidirvavsya/вався на вибухівці.

3-річна донечка Алла залишилася круглою сиротою… У вбивстві Ганни підозрюють Романа, який після вчинення страшного злочину покінчив із життям. Перед тим ще зателефонував до своєї сестри і попросив прийти до них і забрати доньку.

На Зелені свята, 20 червня, Ганну поховали неподалік могил її матері і бабусі. Саме в день народження донечки Алли. Наразі, як відомо, дівчинка живе у сестри батька, подальшу її долю буде вирішувати Служба у справах дітей Теребовлянської міської ради.

Поховали й підозрюваного у злочині, тож відповідальності за непоправне вже ніхто не понесе.

Ганну знайшли мертвою у помешканні.

— Не можемо повірити, що таке сталося у Теребовлі. На похорон Ганни прийшли багато людей, усі плакали, — розповіла сусідка загиблих пані Марія. — Ми чули вночі вибух, але ніхто не думав про страшне. Неймовірно важка життєваПодружжя було в процесі розлучення дорога Ганни. Зростала сиротою. Свого часу її маму знайшли замордованою в Копичинцях, а тут і Ганну спіткала така страшна смерть. Кажуть, що Роман побив її, а потім задушив шнуром від праски. Через що така лють?

Подружжя було в процесі розлучення. Невже не могли мирно розійтися? Ганна подала заяву до суду. Можливо, Роман не хотів відпускати її. Після одруження вони ніби гарно жили, господарювали — все до ладу поробили на подвір’ї.

Ганна закінчила Чортківський державний медичний коледж, якийсь час працювала медсестрою у Теребовлі, а згодом подалася до Німеччини. Працевлаштувалася у клініці міста Ганновер. Роман залишився тут із донькою, бувало, що їздив до дружини за кордон. Але, мабуть, щось між ними вже не складалося останнім часом, бо вирішили розлучитися. Ганна хотіла забрати доньку до Німеччини, але чоловік був проти.

Джерело: Сестра Романа і раніше допомагала доглядати за дівчинкою, тож тепер взяла її до себе. У Ганни були два брати, один помер від недуги, інший — за кордоном. Більше близьких родичів у неї нема, тож наразі невідомо, з ким вирішить залишити сирітку опікунська рада. Думаю, що рідні Романа не віддадуть дівчинку в дитячий будинок, попри все вони її люблять…

«Неможливо підібрати слів. Важко уявити через що ти пройшла… Невимовно жаль твою донечку, в якої сьогодні, виявляється, день народження, яка залишилася сиротою, яка нічого ще не знає… Ти була сильною, наполегливою, цілеспрямованою та доброю людиною. Не на вік дорослою, бо так змусило життя. Ти сама всього досягла, хотіла кращої долі для своєї дівчинки. Серце розривається за твою тяжку долю… Співчуття рідним. Вічна пам’ять, наша дорога Анно. Любимо тебе і не забудемо!» — написала у Фейсбуці її подруга Софія Максименко.

— Дитина наразі живе в родичів, вона в абсолютній безпеці. Згодом їй нададуть статус сироти і будуть захищені всі її права. Є родина, тож дитина буде влаштована. Наразі поховали маму, ховають тата, мусять всі пройти цю важку трагедію, — повідомили в Службі у справах дітей Теребовлянської міської ради.

Джерело:http://nova.te.ua/statti/zadushyv-druzhynu-a-sam-pidirvavsya/