Головна Економіка Обираємо ролетні ворота в Луцьку разом із brama-market.lviv.ua

Обираємо ролетні ворота в Луцьку разом із brama-market.lviv.ua

У деяких випадках для перекриття прорізу якнайкраще підходить саме рулонна система. Автоматичні гаражні ролети мають велику кількість переваг: вони легкі, компактні та зручні у використанні. Сьогодні «БРАМА МАРКЕТ» розповість про популярні моделі в’їзних конструкцій, які мають найбільш позитивні відгуки від замовників.

Чому варто встановити ролети на гараж?

  • Рулонну систему можна монтувати як із зовнішньої, так і з внутрішньої сторони приміщення. Це дозволяє швидко перекрити проріз у гаражі невеликого розміру навіть за відсутності одвірка.

  • Для збірки полотна застосовуються ламелі з алюмінію або сталі. Використовувані матеріали не мають схильності до іржавіння, деформації та швидкого зносу. Металеві профілі добре витримують перепади температур, спеку, морози та підвищену вологість. Якщо рулонні ворота зібрано з ламелей, заповнених пінополіуретаном, вони допоможуть утримувати тепло в приміщенні.

  • Конструкція має лаконічний універсальний дизайн. Профілі, забарвлені у базовий чи нестандартний колір, можна доповнювати прозорими вставками з полікарбонату. За бажанням клієнта ламелі задекорують під натуральну деревину.

Захисні ролети DoorHan з Чехії

Виробник пропонує надійні рішення для захисту паркувального приміщення. Профілі, з яких збирають полотно, виготовляють з оцинкованої сталі товщиною 0,8 мм. Ламелі можна заповнювати пінополіуретаном, лишати пустотілими чи робити перфорованими. Незалежно від типу, сталеві елементи відрізняються міцністю та відсутністю схильності до утворення корозії. Вироби від DoorHan наділяють класом зломостійкості Р4 – Р5 і класом пожежної безпеки К0. В комплект постачання чеських ролет входять:

  • Полотно, зібране з ламелей (75 мм);

  • Екструдований кінцевий профіль з нижнім ущільнювачем, призначеним для установки оптосенсорів;

  • Вал із капсулами, що мають діаметр 102 мм;

  • Сталеві оцинковані кронштейни;

  • Напрямні профілі з ущільнювачами;

  • Електропривід внутрішньовального типу та кріплення для нього.

Підвищити рівень безпеки допоможе додаткове оснащення фотоелементами, вимикачами, сигнальною лампою, блоками управління й не тільки.

Ролети для гаража від Alutech

Для виготовлення профілів, з яких збиратиметься полотно, застосовується високоякісний алюміній. Для того, щоб зміцнити матеріал та вберегти його від пошкоджень, використовується спеціальне покриття, що містить полімери. Тип ламелей замовник обирає самостійно: вони можуть бути як екструдованими (пустотілими), так і заповненими щільною піною. У даний момент пропонується 2 варіанти профілів: з висотою криючої поверхні 55 чи 77 мм. Захисний короб, у який намотується рулон при відкритті прорізу, може мати різні розміри: вони залежать безпосередньо від габаритів полотна.

Для жалюзійних воріт з Білорусії передбачено декілька способів управління. Якщо стулка є компактною, а її вага не перевищує 80 кг, пропонується механічне (ручне) керування. За бажанням клієнта конструкцію обладнають електричним приводом італійського виробництва – CAME, Nice чи FAAC. Пристрій не тільки забезпечить зручне та комфортне управління, а й подовжить строк служби рулонного механізму.

Як замовити гаражні ролети з автоматикою в Луцьку?

Якісну в’їзну систему рулонного типу можна обрати в онлайн-каталозі brama-market.lviv.ua. Визначтесь із моделлю та розмірами воріт на замовлення, типом заповнення, дизайном і додатковим оснащенням. Для здійснення покупки зателефонуйте за номером +38 (067) 112-18-69 або ж залиште на сайті запит на зворотній дзвінок. Приїжджайте до спеціалізованого шоу-руму «БРАМА МАРКЕТ» у Луцьку – отримуйте найдетальнішу консультацію від професіоналів і персональну знижку на товари!

Rolety na harazh u Lutsʹku
Rulonni vorota – typy zapovnennya