Головна Регіони На Тернопільщині 27 офіційних мільйонерів

На Тернопільщині 27 офіційних мільйонерів

groshiЗа попередніми даними за період деклараційної кампанії мешканцями Тернопільщини подано 8320 декларацій про майновий стан і доходи за 2014 рік, в тому числі 3486 декларацій – з метою реалізації права на податкову знижку. Загалом платниками задекларовано 373,3 млн грн доходів та самостійно нараховані податкові зобов’язання в сумі 14,1 млн гривень.

Так, цьогоріч жителі області подали 2053 декларації про отримані доходи у вигляді спадщини чи  у дарунок майна на суму майже 181 млн грн, 27 декларації про отриманий інвестиційний прибуток в сумі 1,1 млн грн, 117 декларацій про отримані іноземні доходи резидентами на загальну суму 13,8 млн грн, 669 декларацій про доходи від продажу рухомого та нерухомого майна в сумі 69,5 млн грн, 356 декларацій про доходи від здачі в найм нерухомого майна (крім земельної ділянки) на суму доходу 6,1 млн грн та  1743 декларацій про отримані інші доходи, з яких не утримано податку на доходи фізичних осіб в сумі 101,8 млн гривень.

Окрім цього, 27 громадян задекларували доходи більше 1 млн гривень. Всього цією категорією осіб задекларовано 92,1 млн грн загального річного оподаткованого доходу (дохід у вигляді заробітної плати, від продажу нерухомого та/або рухомого майна, дохід у вигляді спадщини чи  отримання у дарунок майна, дохід від надання майна в оренду, іноземні доходи тощо).

За наслідками декларування, громадянами нараховано податкових зобов’язань в сумі 1,8 млн грн, з яких на дату подання декларацій самостійно сплачено 227,8 тис. гривень.

Головне управління ДФС у Тернопільській області висловлює вдячність тим громадянам, які долучилися до цьогорічної деклараційної кампанії та виконали свій конституційний обов’язок перед державою і суспільством, подавши декларації про отримані доходи.