Головна Новини На Тернопільщині 13-річна дівчинка втекла з дому через велике кохання

На Тернопільщині 13-річна дівчинка втекла з дому через велике кохання

Події розвивались у Борщівському районі у селі Скала-Подільська.  13-річну онуку виховувала бабуся. Тим часом батьки дівчинки були за кордоном. Школярка познайомилася у соцмережах із на 1 рік старшим парубком із сусідньої області. Після тривалого спілкування через Інтернет, хлопець зізнався дівчині в своїх почуттях та запросив до себе на Рівненщину. Тож дівчинка, довго не думаючи, зібрала речі і пішла з дому. А бабусі залишила записку, у якій просила не шукати.

Бідолашна бабуся одразу ж звернулася до правоохоронців. Ті ж негайно почали шукати дитину. І при перевірці автобусів, що їдуть у Рівненському напрямку  знайшли таки дівчинку. Її спершу доправили у притулок, а тоді її забрали бабуся.

Це вже не перша історія, коли неповнолітні дівчата заради почуттів, через свій підлітковий максималізм та емоційність втікають з дому. Проте нагадаємо історію сестер з Микулинців, коли дівчата теж керуючись великими почуттями поїхали в іншу область. Одну з них вбили, іншу – змушували важко працювати. Будьте обережні!