Головна Новини На вихідні до Тернополя скликають усіх авто екстрималів

На вихідні до Тернополя скликають усіх авто екстрималів

На вихідні біля Тернополя буде гаряче. Адже там зберуться усі любителі швидкої та небезпечної їзди.

Тернопільський автоклуб Стрітер відкриває сезон з «Любительського Дрег рейсінгу». У неділю, 30 квітня, усі водії та автолюбителі можуть взяти участь в змаганнях.

Дрег-рейсінг – це перегони на прискорення, що проводиться на прямій трасі. Розпочнуться о 12 годині на «Теребовлянській об’їзні» (під мостом), що за 22 кілометри від Тернополя. Змагатимуться два автомобілі однакової потужності. Заїзди відбуватимуться на 402 метри. Переможе той автомобіль, який приїде швидше.

–  Кожен, хто має автомобіль може взяти участь в змаганнях і зобов’язаний: приїхати за годину до початку змагань, – в 11 годині, мати справний автомобіль (технічний комісар перевірятиме наявність вогнегаснику, чи закріплений акумулятор та чи пристебнутий водій), бути абсолютно тверезим, – коментує голова ГО “Автоклуб” Стрітер Михайло Сум.

Багато учасників приїде з Івано-Франківська та Луцька. Очікують близько тридцяти автомобілістів. Усі автомобілі розподілятимуть по класах, в залежності від об’єму двигуна та його тюнінгу. На переможців чекає незначна нагорода, море драйву та адреналіну, повідомляє ДОБА.