Головна Регіони Місцева депутатка привласнила комунальний кінотеатр

Місцева депутатка привласнила комунальний кінотеатр

s72703252Депутат Бучацької міської ради кількох скликань, підприємець Москалик – Кадайська – Помазанська Люба Йосипівна глибоко начхала на своїх виборців і на громадськість в цілому і вирішила, що вона одноосібний власник комунального приміщення кінотеатру в м. Бучач. Бо в липні 2012 року сесія районної ради дозволила передати в оренду частину приміщення холу кінотеатру в оренду. Пані Москалик – Кадайська чи тепер Помазанська на конкурсній основі підписала договір оренди цієї частини приміщення на один рік.

Але не тут то було , як кажуть : пусти свиню під стіл… Люба Йосипівна вирішила, що хоч платить вона лише за пів приміщення, це не заважає зайняти їй ціле, і вивіску на будівлі вивісити : «Одяг з Європи» теж можна, як і не виконувати умов договору по обслуговуванні та експлуатації приміщення. І, хоч власник приміщення неодноразово звертався до неї з вимогою про усунення недоліків та в кінці – кінців її виселення із даного приміщення, пані Люба вирішила на це не реагувати. Не приймає вона повідомлень з вимогою звільнити приміщення, не визнає рішення комісії районної ради про передачу незаконно зайнятої нею частини приміщення Бучацьким волонтерам для забезпечення їх складськими приміщеннями для організації життєво необхідної допомоги нашим бійцям на фронті. Бо для когось війна, а для підприємця Москалик – Кадайської – Помазанської – мати рідна. Тож надійно прикрившись Договором оренди, що закінчився ще 30 вересня 2013 року та недолугістю чинного законодавства вже в кінці серпня 2014 року вона пише заяву на продовження договору оренди до 1 грудня 2014 року на ту саму частину приміщення, і далі виробляє що хоче, бо вирішила, що раз вона депутат міської ради, голова бюджетної комісії, то їй можна все.

А тим часом волонтери туляться по тимчасових малесеньких приміщеннях, немаючи можливості зібрати, посортувати отриману від наших краян допомогу, що разу витрачаючи купу часу та зусиль на формування та завантаження автомобілів, котрі везуть на передову нашим бійням все необхідне.

3 лютого 2015 року Постійна комісія з питань житлово-комунального господарства, благоустрою, торгівельного обслуговування населення одноголосно прийняла рішення про надання вищевказаного приміщення Бучацьким волонтерам «для роботи волонтерського руху Бучацького району по забезпеченню військово-службовців, які проходять службу в зоні АТО». Але на прохання, звернення волонтерів та власників приміщення Люба Йосипівна відповідає криками та погрозами, і продовжує продавати свій секонд – хенд.

Ірина Базилюк

З документами можна ознайомитися тут.