Головна Регіони Міністр культури Євген Нищук вручив організаторам ФАЙНОГО МІСТА відзнаку якості фестивалю EFFE

Міністр культури Євген Нищук вручив організаторам ФАЙНОГО МІСТА відзнаку якості фестивалю EFFE

Міністр культури  України Євген Нищук вручив відзнаки  володарям знаку EFFE 2017-2018 рр. – Europe for Festivals, Festivals for Europe (Європа підтримує фестивалі, фестивалі підтримують Європу). Отримали таку відзнаку лише три фестивалі в Україні, серед яких і міжнародний фестиваль ФАЙНЕ МІСТО.

Відзнаку Євген Нищук вручив особисто одному з організаторів ФАЙНОГО МІСТА Максиму Черкашину та відзначив, що завдяки такому дійству Україна  яскраво презентує себе в Європі, а надто на шляху євроінтеграції.

Знак EFFE є знаком якості фестивалів, даючи міжнародне визнання кращим фестивальним подіям у Європі. У цю асоціацію входять фестивалі з усієї Європи, які виступають за художню якість та мають суттєвий вплив на культуру на місцевому, національному та міжнародному рівні.

Експерти EFFE  охарактеризували ФАЙНЕ МІСТО, як «сильний та якісний фестиваль». І це не дивно. Адже ФАЙНЕ МІСТО – це найяскравіша музична пригода літа, яка проходить під гаслом ТЕРИТОРІЯ ВІЛЬНИХ ЛЮДЕЙ.

Цього року фестиваль відбудеться з 20 по 23 липня поблизу Тернополя (на території іподрому). Під відкритим небом одразу на 6-ти сценах перед гостями фестивалю свої шоу презентують вітчизняні та іноземні артисти, а також хедлайнери світового масштабу: Guano Apes (Німеччина) , Poets of the Fall (Фінляндія), Zardonic (Венесуела) та багато інших.