Головна Новини “Мама поховала дитину і тільки потім ви віддали голову”: матері дівчат вимагають...

“Мама поховала дитину і тільки потім ви віддали голову”: матері дівчат вимагають для тернополянина довічного ув’язнення

Згорьовані батьки двох загиблих страшною смертю дівчат вимагають довічного ув’язнення для тернополянина, який лише через 15 років після скоєння ДТП здався поліції. Кажуть, чекали на нього весь цей час і нічого не забули. Додають, якщо суд не прийме справедливого рішення, зроблять усе, аби винуватець смертельної ДТП отримав покарання, на яке заслуговує, повідомляє Файне місто

“Довічного, тільки довічного. Щоб тебе земля не носила. Ти забрав у нас найдорожче! То не людина, то не людина, як і його сімейка. Ми 15 років тебе чекали. Повір, ти просто так не будеш ходити вулицями Тернополя. Якщо суд нічого не дасть, то ми вирішимо. Я тобі кажу, ми тебе 15 років чекали і нічого тобі не забули. Ти думаєш, що ми нічого про тебе не знали, ти помиляєшся. Вже півроку як ми знали, що ти прийдеш, коли мине 15 років давності справі, і ми тебе чекали”, – звернулися до підозрюваного матері загиблих у ДТП Наталії Гнатієвич та Світлани Козлюк.

Нагадаємо, 8 жовтня 2005 року Олег Струнь, будучи за кермом автомобіля, насмерть збив двох дівчат у Петрикові Тернопільського району. Швидкість авто була настільки великою, а удар настільки сильним, що одній із дівчат відірвало голову. Вона опинилася в транспорті водія-вбивці.

Проте знайти цю частину тіла ані поліції, ані рідним не вдалося. Тіло Наталі поховали без голови. І лише опісля похорону голову знайшли – неподалік місця, де був залишений транспорт. Тоді батькам довелося вдруге пройти через біль від прощання з рідною дитиною. Голову поховали в окремій маленькі труні, тривожити уже поховану запечатану труну не стали.

Родичі загиблих дівчат переконані, голову переховували. Адже у ту пору надворі стояла спека, а у ліску, де знайшли голову, водяться звірі. Проте ця частина тіла була не ушкодженою тваринами, а також була добре збереженою, що могло свідчити про те, що її зберігали у морозильній камері.

“Він сам того не робив. Машину переховали, голову тримали Бог знає де. Діти загинули у суботу, 16 градусів тепла. Голову підкинули в середу, після обіду. В четвер я дальше хоронила дитину. Голова була навіть підкрашена не так, нічого їй не було. Якби десь вона лежала, голова би розклалася, розумієте. Була жара.

Ви – скоти! Де ви тримали ту голову – у морозильній камері? Сволочі”, – розповідають батьки загиблих дівчат.

Лише довічного ув’язнення – такого покарання вимагають рідні загиблих дівчат. На інше рішення не погодяться ніколи. Більше – у відеоматеріалі із зали засідання суду.

1 липня відбулося засідання Тернопільського міськрайонного суду. Тернополянину, який через 15 років прийшов у поліцію та зізнався, що скоїв смертельний наїзд на двох дівчат, обирали міру запобіжного заходу. Заслухавши сторони, суд прийняв рішення – залишити підозрюваного Олега Струня під вартою до 27 серпня 2021 року.

https://www.facebook.com/watch/?v=399672874726310