Головна Регіони Ляшко знову обслуговує владу

Ляшко знову обслуговує владу

Лукавий нардеп, який просто пристосовується до ситуації і створює собі популярність, лідер Радикальної партії Олег Ляшко відомий своєю нестійкою політичною позицією стверджує, що депутата від його фракції Юрія Шухевича намагалися примусити ініціювати початок процедури імпічменту президента.

«Це була низька спроба використати літню людину та вручити йому документи на імпічмент президента», – сказав Ляшко.

Як повідомила «Українська правда», він заявив, що під час надання слова з трибуни Шухевичу, депутат від фракції «Батьківщина» Сергій Євтушок, який його супроводжував, і невідомі намагалися передати Шухевичу проект постанови про імпічмент для оголошення. У той же час у кулуарах ради підозрюють, що депутат-вилоносець сам міг розіграти такий театр. Особливо, зважаючи на той факт, що подібний проект документу центральні ЗМІ зафіксувати на камери ще у квітні цього року. Його намагалися «проштовхнути» саме радикали і, нібито, навіть зібрали півсотні підписів нардепів. Варто зауважити, що останнім часом риторика «говорящого папуги» парламенту різко змінилася.

Весь запас його вуличного лексикону посипався на опонентів «Блоку Петра Порошенка» – Юлію Тимошенко та Міхаїла Саакашвіллі. А нещодавно «гавкання»Ляшка стало причиною бійки у стінах парламенту. Не стримав емоцій і заїхав «радикалу» по фізіономії депутат Павло Бойко.

Згодом Ляшко висловив інші маразматичні припущення – про те, що на Шухевича готується замах. Це дає експертам підстави припускати , що між БПП та «громовержцем» парламенту існують певні домовленості, внаслідок яких Ляшко має виконати роль громовідводу. Так конфлікти опонентів президента переходять у площину – «радикал» і незручні для порошенківців політики.

Нагадаємо, що нардеп Ляшко не вперше обслуговує інтереси влади, при Януковичі його наазивали “бойовим півнем” Льовочкіна.посипався на опонентів «Блоку Петра Порошенка» – Юлію Тимошенко та Міхаїла Саакашвіллі. А нещодавно «гавкання»Ляш