Головна Новини Квіткове паломництво у Тернополі: чоловіки вітають!

Квіткове паломництво у Тернополі: чоловіки вітають!

Свято весни і жіночності у Тернополі не зважає на заборони та політичні підтексти. Про це красномовно свідчать десятки чоловіків із квітами в руках на вулицях Тернополя. Навіть чимала цьогорічна варість квітів не зупинила мужчин у прагненні зробити приємність рідним жінкам – дружинам, мамам, донькам, співробітницям, сестрам. Багато з них у святковий день скористалися альтернативними варіантами подарунків: повітряними кульками, цукерками, барвистими пакуночками із подарунками чи навіть велетенськими упаковками сімейної піци та інших смаколиків. Та все ж квітковий бізнес у ці дні процвітає.

Придбати один тюльпан у Тернополі можна за ціну від 20 гривень, букетик із трьох відповідно – 60 гривень. Пропонують продавці і тюльпани у горщиках за 65  гривень. Вартісь троянд стартує від 30 гривень за найскромнішу. Маленька в’язочка червонокнижних підсніжників витягне із бюджету ще 25 гривень. Вартість букета залежить від кількості квіток і зелені та його оформлення. Дещо солідніший букет “потягне” не менше 250 гривень і більше. До слова, купуючи більшу кількість квітів, можна заощадити, адже при покупці від 25 квіток, ціна на кожну одиницю зменшується на 5 гривень.

Та скільки квітів не дарували б чоловіки у цей весняний день, варто не забувати, що найважливіше для жінок – це любов, підтримка та міцне чоловіче плече поряд впродовж всього року.