Головна Новини Знайшли човен, одяг і мобільні телефони, а дітей нема: на Тернопільщині досі...

Знайшли човен, одяг і мобільні телефони, а дітей нема: на Тернопільщині досі шукають двох малолітніх рибалок (Відео)

Вже кілька діб рятувальники та поліцейські Тернопільщині розшукують двох неповнолітніх хлопчаків – Сюсяйла Ігоря Романовича 2005 р.н. жителя села Устечко та Харука Петра Михайловича 2005р.н., жителя села Летяче Чортківського району.

Хлопці в ніч з 10 на 11 червня пішли на човні рибалити по Дністрі і так і не повернулися. Наберезі знайшли їхній верхній одяг та мобільні телефони. Згодом знайшли перевернутий догори дном човен. Рятувальники обстежують дно річки. Кажуть, дуже важко шукти, бо через чисельні дощі вода у Дністрі дуже каламутна, майже нічого не видно. Поліцейські ж прочісують довколишні ліси в надії, що хлопці жесь заблукали. Працюють вже котру добу підряд, однак результату поки немає.

Відомо, що хлопці – найкращі друзі. Вони навчалися в одному із навчальних закладів Заліщиків. Із нормальних сімей. Тієї ночі пішли перевірити “перемети”, що встановили напередодні на іншому березі Дністра. Ще о 23.00 Ігор зателефонував матері, щоб готувала вечерю, з тих пір про них нічого не чули, повідомляє Сьогодні.

https://www.facebook.com/DSNSTERNOPIL/videos/824179085137487/