Головна Регіони Замовляємо пластикові вікна. Що треба знати

Замовляємо пластикові вікна. Що треба знати

скільки комплектів вікон кожен з нас замовляє в житті? Не надто багато. Позаяк досвід у цій справі не накопичується. Це говорить про те, що можна припуститись серйозних помилок та потім картати себе. Аби цього не сталося, слід ознайомитись з кращими віконними компаніями в регіоні, як наприклад, ця https://olta.ua/products/okna/plastikovye-okna/. Окрім того, буде корисно знати ще декілька моментів.

Як вибрати кращі пластикові вікна 

Приміром, з постачальником вікон розібратися не так складно. Але варто поцікавитись, чи довго компанія працює на ринку, бо це впливає безпосередньо на якість продукції (перевірені постачальники сировини, гарантії, строк дії цих гарантій). Також не завадить переглянути відгуки про роботу фірми. 

Тепер питання, яке хвилює кожного замовника — ціна. Точніше, що впливає на ціну готового встановленого вікна. У цьому плані секретів ніхто не триматиме:

  1. Якість профілю. Вона може визначатися латинськими літерами від А (найякісніший), до В, С і так далі. Велика різниця між профілями різних класів полягає в товщині стінки. Це напряму впливає як на теплопровідність конструкції, так і на її міцність та стійкість до злому. Наприклад, виробники профілю класу А дають гарантію на 50 років, клас В може гарантувати максимум 30 років. Міцність профілю — це вкрай важлива річ, тому що через декілька десятків років один профіль може змінити колір, розтріскатися та деформуватися. А це призведе до суттєвих фінансових та нервових збитків
  2. Тип склопакета. Різновидність склопакета обирається в залежності від тих умов, в яких буде експлуатуватися вікно. Наприклад, якщо будинок розташований над галасливою вулицею, краще подумати над придбанням більш дорогого шумоізолюючого пакету. Він має камери різного об’єму, через що звукові коливання ефективно гасяться.

    Якщо вікна виходять на сонячний бік, спеціальна плівка або напилення не дасть сонячним променям перегрівати кімнату. Також слід подумати над придбанням універсальних енергоефективних пакетах, які допоможуть зберегти тепло в оселі.
  3. Додаткові опції. Кожна з них збільшує вартість вікна, але може бути дуже корисною. Наприклад, можна обрати опціональну фурнітуру зі ступеневим провітрюванням (як у ручному режимі, так і автоматичному), система безпеки для дітей, москітні сітки, системи керування вікном людьми з обмеженими можливостями тощо.

Головне — не соромитись питати про те, що цікавить в конкретній моделі вікна і тоді в оселі завжди буде тепло і затишно.