Головна Регіони Дорогу смерті між Тернополем і Львовом незабаром відкриють

Дорогу смерті між Тернополем і Львовом незабаром відкриють

В липні відкриють відремонтовану дорогу “Тернопіль-Львів”, яку водії за кільскість погнутих дисків і зіпсованої ходової називають “дорогою смерті”«Сьогодні моїм найбільшим завданням є забезпечити фінансовим ресурсом ремонт дороги Львів – Тернопіль. В липні буде відкриття. Це остання радіальна дорога зі Львова, яка за останній період знаходилася в дуже поганому стані».

Про це Львівському порталу повідомив голова Львівської ОДА Олег Синютка.

«Ми сконцентрували свої зусилля цього року. Для нас дуже важливо завершити дорогу з Самбора – через Старий Самбір – до Турки і кордону з Закарпатською областю. Для нас дуже важливо завершити дорогу з Бродів – через Радехів – Червоноград – до Угринова. 99% – що ці роботи будуть зроблені. В липні ми починаємо роботи Перемишляни -Куровичі-Рогатин. Я дуже хочу, щоби ми закінчили цього року нову дорогу через Хащованю – вихід на Закарпаття. І багато інших», – наголосив очільник Львівщини.
За його словами, загальний обсяг робіт буде профінансовано більш як 1 мільярд гривень.«Це – митні платежі, обласний бюджет, державні кошти, гроші місцевих бюджетів. Це буде відчутно. Звісно, не так, як би хотілося. Але сьогодні моїм найбільшим завданням є забезпечити фінансовим ресурсом ремонт дороги Львів-Тернопіль. В липні буде відкриття. Це остання радіальна дорога зі Львова, яка за останній період знаходилася в дуже поганому стані», – підкреслив Олег Синютка.