Головна Новини “Допоможіть, температура вже за 40”: патрульні допомогли добратися додому мамі, в...

“Допоможіть, температура вже за 40”: патрульні допомогли добратися додому мамі, в якої хворіє дитина

Вчора, близько 17-ї години, патрулюючи вулицею Парковою, патрульні помітили, що водій автомобіля Nissan неодноразово “блимнув” їм фарами та зупинився.

З салону автівки вийшла жінка та підбігла до службового транспортного засобу. Вона розповіла патрульним, що прямує додому: їй зателефонувала старша дочка і повідомила, що у сестрички різко піднялася температура, уже понад 40° C. Жінка хвилювалася, що з дитиною може трапитися щось лихе, оскільки вона перебуває у небезпечному для здоров’я стані, тому звернулася до поліцейських, аби вони їй допомогли у такій ситуації.

Інспектори Володимир Періг та Наталя Мазур зреагували миттєво — увімкнули сирену та гучномовець і за лічені хвилини довезли матір до донечки.А через деякий час прибула і карета швидкої медичної допомоги, лікарі якої ушпиталили дитину до лікувального закладу.

Бажаємо дівчинці якнайшвидшого одужання!Також, дякуємо водіям, які надавали дорогу автомобілю з ввімкненими проблисковими маячками та спецсигналами. Інколи, саме від ваших дій та знання ПДР, залежить чиєсь життя.

https://www.facebook.com/ternopilpolice/videos/296293088997670/