Головна Регіони В Тернополі викрали три авто

В Тернополі викрали три авто

avtozlodЗа останні вихідні в місті Тернополі було скоєно три незаконних заволодіння транспортних засобів.
В період часу з 23 години 15 травня по 7 годину 16 травня в дворі будинку по вул. Чалдаєва 9, невідома особа незаконно заволоділа транспортним засобом ВАЗ 2101, державний номерний знак. В 47 93 ТІ, 1974 року випуску, сірого кольору. Вікна автомобіля були затоновані, ззаду бампер від автомобіля ВАЗ 2108, колеса титанові, на передньому бампері 2 галогенові фари, однак про встановлення відповідної сигналізації власник не подбав.
17 травня в період часу з 1 години ночі до 11 години ранку злочині незаконно заволоділи автомобілем «ВАЗ-2106», державний номерний знак. ВО 72 94 АІ, 1981 року випуску, червоного кольору, що знаходився в дворі будинку по вулиці Довженка 11. І знову ж автомобіль не був оснащений сигналізацією.
О 8 годині 17 травня до міського відділу міліції надійшло повідомлення про незаконне заволодіння автомобіля«ВАЗ-2103», державний номерний знак. К 0150 ТЕ, 1974 року випуску, салатового кольору, що знаходився в дворі будинку по вулиці 15-Квітня-23 і був викрадений протягом ночі, сигналізація на автомобілі також була відсутня.
Дані факти незаконних заволодінь автомобілями свідчать, що однією з причин викрадення було недбале ставлення власників до умов зберігання автомобілів, всі вони знаходилися в дворах біля будинків та не були обладнана протиугонними пристроями та сигналізацією. Викраденні автомобілі не відносилися до класу престижних іномарок, тай перепоною у викраденні не став їх вік, понад 30-40 років.
Якщо автомашину викрадено, не займайтесь пошуком самотужки, негайно повідомте працівників міліції, лише розшук по «гарячих слідах» може дати позитивний результат, а найкраще подбати про безпеку автомобіля та умови його зберігання в нічний час.