Головна Регіони Військовий комісар “покращив показники” завдяки ЗМІ?

Військовий комісар “покращив показники” завдяки ЗМІ?

41385Про стан виконання районами завдань 6 черги мобілізації йшлося під час відеонаради, яку провів голова обласної державної адміністрації Степан Барна з головами районних державних адміністрацій.

Як поінформував обласний військовий комісар, полковник Володимир Катинський, термін подачі мобілізаційних ресурсів закінчився 19 липня.

«Підволочиський район – один з кращих серед районів, – наголосив військовий комісар. – Показник виконання поставлених мобілізаційних завдань становить 67%».

Також він наголосив на необхідності активізувати роботу в напрямку виконання мобілізаційних завдань щодо забезпечення людськими ресурсами Збройних сил України. Як варіанти з покращення показників запропонував залучити чоловіків, які ніде не працюють або перебувають в обліку в центрах зайнятості, а також розміщувати публікації запрошень до військових комісарів у місцевих ЗМІ.

Голова обласної державної адміністрації Степан Барна дав доручення головам районних державних адміністрацій налагодити співпрацю з правоохоронними органами та власниками агропромислових підприємств з метою поліпшення результативних показників виконання плану мобілізаційних завдань.

Шоста черга часткової мобілізації триватиме до 17 серпня.